Kedves Amulett!
Őszintén szólva szerintem senkiből nem lehet "kierőszakolni" a kommenteket. Van amihez egyszerűen nincs mit hozzászólni... Lehet neked fent rengeteg jó képed...ha nem mutatsz változatosságot, nem fognak kommenteket írni egy idő után. Az oka ennek az, hogy hasonló jellegű képekről nem tudjuk mindig ugyan azt leírni. Változatosnak kell lenni, mindig felül kell múlni saját magunkat, és akkor majd röpködnek a kommentek, mert az emberek nem hagyhatják szó nélkül a fotót. Ez vonatkozik mindenkire, nem célozgatok!
Egyébként mindig azt mondják, hogy mások kommentjeiből lehet legtöbbet tanulni, de én az önkritikát sem hagynám ki. Számomra ez sokkal fontosabb tényező.
És még valami: Néha a csendből is rengeteget lehet tanulni... :)
Miért nem mennek a véleményezések?
Én kifejezetten szeretnék tanulni és fejlődni, de ha senki sem, ill. alig valakik kommentelik a képeimet akkor ez nehezen fog menni.
Tudom, hogy erre most az a válasz, hogy adok-kapok bla-bla. De ez szerintem nem így kéne, hogy működjön! Én nem annak kommentelek vagy írom, hogy tetszik aki az enyémet. Akkor soha nem írnék egy büdös szót sem! :)))
Szóval, ha kérhetném a kedves fotóstársakat, hogy lessenek már rám... Nem baj, ha nem tetszik.
Köszönöm!
Pestis, én azt igazinak látom csokiszósszal nyakonöntve! =o)
Deadness, haláli édes a höri a képen, meg amúgy is azok, nagyon bírom őket! A Te verziód is jó, tetszik! =o)
:D :D
.. :D Hát ezt elmentem..
Reméltem, hogy tetszeni fog! :D :D :D :D :D
Akartam rá tetkót is, csak hosszú lett a haja! :D
Ezen besz*rtam.. :D:DD
na neeeeeeeeeee :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Így azért már jobban hasonlít! :D :D :D
Bocsi, hogy csak ilyen összedobott lett! :)
Kedves Ági!
Nem kierőszakolni kívántam semmit. Csak látom nem megy itt a komment.
Nem hiszem, hogy sablonos, ugyanolyan képeket tennék fel, hogy az olyan uncsi, hogy ne szóljon hozzá senki. Más oldalon képesek bepötyögni a jótanácsokat, javaslatokat.
Ja, most lehet azt mondani, hogy akkor menjek oda...