De az tényleg az enyém, adminn lapról behozom úgy is ott vannak. kár hogy nincs kirúgás! :D Vagyis lenne, ha beengedne adminként...
Az Arcsiék épp ismerkednek.... :D:D:D wááhá :D
Nah akkor oda nemenjetek, gondok vannak! :D
Besültem! :D
Kurvára titkos lehet.... :D:D:D:D hehehe, de jót nevettem.... :D:D
Ah nekem nem megy, asztali gép kellene hozzá gondolom... Most en meg iPadlón vagyok :D
Valakik vannak bent, pedig ez titkos! :D
Nah itt megadnám a chat szoba linkjét, amit csináltam. Nem kell jelszó, csak beírjátok a nevetek, és beléptek. Gagyesz, de jó az! :D
Szerintem ez olyan dolog,hogy sokan munka közben , előtt vagy után ugranak fel...megnéznek néhány képet, még lehet, meg is fogja őket...de nincs mindenkinek ideje minden egyes képre reagálni...én most például könnyen beszélek, mert itthon vagyok gyesen ,de tudom milyen az amikor rohansz és azt se tudod hol áll a fejed...én is pórbálok minnél több kommentet írni, bár elég nehéz úgy,hogy nem tudom igazán szakmai szemmel nézni a képeket, mivel én még az alap dolgokat sem tudom...sokszor azért nem írok, mert sokaknak meg az baja, ha sablonos a komment...én is várom a kommenteket, de nem lepődöm meg,hogy nem sokat kapok, mert az én képeim...nagyon egyszerűek, nem mindig sikerül visszaadni azt amit én látok egy képben...Pl van egy kép a kislányomról meg voltam győzödve róla,hogy az a kép gyönyörű...:) Míg Katka fel nem világosított,hogy vízfejűnek tűnik a gyerek...amit persze ezúton is köszönök neki...:) Leírta a hibát és hogy mit lehet tenni ellene....az ember a saját képeivel szemben sokszor elfogult...én is tanulni jöttem ide és tudom,hogy ez nem egyik napról a másikra fog megtörténni...nekem nagyon tetszik az oldal és én mások képeiből is rengeteget tanulok...sok kommentet elolvasok, még akkor is ha sokszor nem értem,hogy milyen szakmai dolgkoról van szó benne...Mások dolgaiból is rengeteget lehet tanulni...szerintem...úgyhogy látogasd sűrűn az oldalt és mások képeit!:) És ne add fel, én sem fogom!!!:)
Igen, lehetne mondani, viszont én nem mondom. Csak azt veszem észre, hogy az oldalhoz való hozzáállásod nem a legpozitívabb...
Persze, nem pörgünk annyira, kevés az igazán tartalmas komment, ami meg negatív, az néha észre sincs véve, vagy hatalmas balhék kerekednek belőle.
Ha ennyire zavar, használd ki a csendet! Csinálj egy olyan képet, ami mellett biztos nem tud elmenni senki szó nélkül. És ha ez sikerül, garantálom neked, hogy kapni fogod a kommenteket! :)
Akkor most nincs fent senki?