Társalgó
1627 hozzászólás
2011-09-13 01:28:13 #2770

Na, hát örülök, hogy megnyugtattalak! :D Más ilyen "rossz" szokásom azt hiszem nincs a gépemmel kapcsolatban, és félelmem sem.... :) De úgy veszem észre, minél jobban értek a kis Tükrihez, annál bátorabb vagyok! :)

Na, de most elmegyek aludni, mert nem engedhetek meg magamnak több álmatlan éjszakát.... :D

További szép estét neked Pestis, és jó melót! :) Aztán ha van még valami kérdésed, tedd fel, és megnyugtatlak, én is hasonlóan hülye vagyok, mint Te! :D

Légy jó! :) Páápuuusssz :* Jó éjt! :)

1455 hozzászólás
2011-09-13 01:23:49 #2769

És igazán nincs mit! Magadnak köszönd!! :))

1455 hozzászólás
2011-09-13 01:23:10 #2768

Ismét sikerült megnyugtatnod, hát ez hihetettlen! :D Azt hittem csak én vagyok ilyen kis mulya... :D

De igaz ami igaz, ki kell használni az időt és nem fotózgatásokra elpazarolni... jó kis fotóstali lesz ez így... XD XD

1627 hozzászólás
2011-09-13 01:14:05 #2767

És köszönöm, hogy az Áágit látod a képeimben! :) Ennek nagyon örülök!!! :)

1627 hozzászólás
2011-09-13 01:13:14 #2766

Igen, ezzel én is így leszek, viszont nem is vagyok az a mindent lefotózok fajta.... :) Nekem hangulat kell hozzá, és nyugalom... Mellettetek nem lesz idő fotózgatni, mert én minden időm Rátok akarom fordítani amíg ott leszünk :) Meg a piára XD :D:D:D viccelek :D

Nem is szeretem emberek társaságában elővenni a gépem egyébként.... :) mert lesik hogy mit csinálok, és idegesítenek.... :D Ebben akkor egyet értünk... :)

Majd Dedi fotóz, mi meg iszunk :D:D Hehe :D

1455 hozzászólás
2011-09-13 01:05:54 #2765

Nah arra a korszakra én is kíváncsi leszek... :D Jönnek majd a rózsaszín cumis képek, meg kakis pelenka csendélet! :D

Nincs mit az orrocskád alá dörgölnöm! :) Nálad én látok stílust, és nem azt a fajta berögzült monotonitást, hanem meg sem tudom magyarázni, ott van benne Ági és ennyi... :))

A városba én még egy ideig biztos nem mozdulok ki géppel... :D Így is ha összejön Pest, nem tudom merek előttetek is valamit kezdeni a géppel... :D Azér, inni köll egyből! :D

1627 hozzászólás
2011-09-13 00:45:58 #2764

De jó vagyok! :P :D

Hát igen... ez a másik, hogy az emberek reakciójától én is félek. Utálom, hogy kimegyek az utcára géppel a kezemben, és úgy nézenk rám, mintha legalább atom bombát tartanék, robbanásra készen... De Nyíregyházán valószínűleg már jobban hozzá vannak szokva az emberek ehhez, mint az én kis városomba. De hidd el, az első pár alkalom után már sokkal jobb lesz. Én amikor a lányokat fotóztam, elég durva beszólások hagyták el a férfiak száját...azóta annyira már nem veszek magamra semmit. Bunkó aki megbámul, mert lefotózol valamit, ennyi... :)

Egyébként, én hiszem azt, hogy a fotó a lelkünk egyfajta kivetülése, és nagyon kíváncsi leszek, ha megszületik a picúr, az után milyen színeket fogsz használni, milyen témákhoz nyúlsz.... :D figyellek már egy ideje!!!! :D Úgyhogy nagyon várom már az eredményt.... :)

Nekem nincs kérdésem magammal kapcsolatba... sajnos én vagyok a legnagyobb kritikusom manapság... :D De ha van valami észrevételed, akkor azt bármikor dörgöld az orrocskám alá :)

1455 hozzászólás
2011-09-13 00:38:07 #2763

Óhh igen, teljesen kielégítettél! :D

Az tény, hogy sokszor használok sötét tónusokat, de szerintem azok illenek is az adott képhez. Biztosan eljön majd az az idő is, mikor átalakulnak. Majd mikor ki merek mozdulni a géppel az otthon biztonságából, és nem azt fogom figyelni, hogy néz e valaki, hogy né' mán' a bénát hogy tartja a gépet, meg ilyenek... :D Egyszóval nem érzem még magamat tapasztalt magabiztos fotósnak, ami ennyi idő elteltével amúgy is lehetettlen, ahogy te is mondtad. Ha meg mégis így éreznék, az bizony orbitális nagy hiba lenne! :)

Megnyugtattál most azért! :) Nincs ezzel kapcsolatban kérdésem most. Néked valami esetleg? :)

Jah és Esel, itt válaszolnék, ne írjuk tele a párbaj topicot! Neeeeem, nincs lefejezve Deadness pajtás :)) Barátságos meccs volt! :)

1627 hozzászólás
2011-09-13 00:25:45 #2762

Jajjj, de örülök, hogy ezt a kérdést feltetted, mert erről egész komoly gondolataim vannak! :) Persze, lehet, hogy még kicsi vagyok ahhoz, hogy eféle dolgokról beszéljek, viszont nekem mindenről van elméletem! :)

Először is felmerül az a kérdés, hogy egyáltalán kinek mi a stílus!?Ez a kérdés maradjon is nyitott, hisz kevesen tudnak rá értelmes választ adni, viszont magunkban gondolkodjunk csak el róla... Titokban, csak a fejünkben, hogy senki ne hallja! :)

Az oldalon sok embernél láthatod a saját stílus jeleit, viszont ez legtöbbüknél inkább berögződött szokás a képeikkel kapcsolatban, mintsem stílus. Kuszaságot látsz magadnál, én is ugyan így vagyok a saját képeim nézegetve. Viszont véleményem szerint ennyi idő alatt, amióta Te is fotózol, nem kell semmiféle stílusnak megjelennie. A te stílusod a sötét színek használata, letisztult, "egyszerű" fotóid vannak.

Még nagyon az elején jársz, és nem is kell neked stílus, mert ilyen témák mellett még komolyabb nem is lehet! A stílus szerintem ott kezd majd el alakulni, mikor normális fényeket tudsz állítgatni, mikor már tudod mit miért csinálsz, teljesen tudatosan komponálod a képeid, és minden kis négyzetmiliméternek helye, és oka van a képen!

Én őszintén szólva inkább várom néha, hogy Te is kitörj ebből a megszokott képvilágból, amit megteremtettél magadnak, és hiszem, hogy el is jön majd egy nap, mikor új szemszögből kezdesz el mindent csinálni!

Kielégítő válasz? :) kérdezz bátran...

1455 hozzászólás
2011-09-13 00:10:05 #2759

Te bizony! :D

Nah, hát a kérdésem velem kapcsolatos lenne...nem egoizmus, csak kicsit kétségbe vagyok esve... :)

Ahogy nézegetem a portfóliókat, mindenkinél látok valami stílust, a legtöbbeknél biztosan. De mikor az enyémben járok, olyan kuszánok látom az egészet...Ide kapok, oda kapok, de nem látok rám jellemző dolgot, az elmebetegségen kívül... :) Kezd aggasztani, hogy stílustalan vagyok.... :(

Szóval mi a véleményed erről? Nem fényezni kell, hanem szépen vágj hozzám mindent! :) 

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 8 hónapja, 3 napja és 9 órája
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 9 hónapja, 13 napja és 16 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista