Na igen! =oD
Szép álmokat Neked! =o)
De de alukálnom kéne ár. Megyek is mert ittragadok! :)
Délután jövök! :)
Nekem is van jó szerem az álmatlanság ellen! :D
Viccet félre téve, remélem most egy jót alszik! :)
No, itt is van. Remélem segít Áginak, mert napok óta olvasgatom, hogy nem alszik, meg hogy szereti a teákat, úgyhogy érdemes kipróbálnia.
No, itt is van. Remélem segít Áginak, mert napok óta olvasgatom, hogy nem alszik, meg hogy szereti a teákat, úgyhogy érdemes kipróbálnia.
Igen-igen! Szétveri a pofánkat! =oD
Akkor neked nem csicsikálni kéne? =o)
Tényleg az alvásról jut eszembe, régebben én sem tudtam aludni rendesen és egy jó kis teát iszogattam rá. A Pannonhalmi szerzetesek teája ez. Mindjárt küldöm a linket, ha megtalálom. Nekem hatott, aztán hogy valóban jó volt-e vagy csak a placebo hatás érvényesült, nem tudom, de azóta nem volt ilyen gondom huzamosabb ideig...
Írjunk itt mert, Ági kiüt! :D
Köszke! :)) Most értem haza a melóból... :)
Biztosan elmúlik majd! :)) Nekemis voltak hasonló korszakaim, de megoldódtak. :)
Dedi biztos örülne ennek az angyalos dolognak! :D
Szia szia Főnököm! :D
Igen... össz vissz 4 órát aludtam... de egyszerűen nem birok... nem tudom mi ez.... :S
Majdcsak elmúlik... :)
Bajuszos angyalok... erről a Dedi jutott eszembe copfokkal, kis ruhácskába és szárnyakkal.... XD ehehehe :D
Na szióóó Titkos ügynököm! :D XD
Másról én sem tudok!
Nyugodt szívvel foglak keresni, ebben biztos lehetsz! :D
Mondani i sakartam, hogy ideje lenne aludnod, mert ha jól számoltam aludtál vagy 3-4 órát az este, ha el tudtál aludni egyből. Csak nem akartam megint pattintó gyanús lenni! :D
Jóéjt! Szép álmokat, bajuszos angyalokat! :D
Pá Puszi Pá
Hogy ne aludna jól!! :D Arról híres az ági..... XD :D Most is alszok, csak alvaíró vagyok :D:D Tutu, köszi a linket! :)