Jajj neeeem, tévedteeem!!!
Egy kivétel van! BARACK! Na azt neeeee. Pfijjjjjjj! :D
Elnézést, dolgoznom kelllett már megin' :D
Jöhet bármilyen pálesz! Másik fedőnevem szivacs! :D :D
Majd Daddy és én kigondolunk valami keretet a dolognak :) Mi fogadunk majd mindenkit az állomáson, meg felelünk a picinyeinkért.... :D Még nem beszéltünk komolyabban róla, de lesz keretje a dolognak, nem csak úgy belevágunk a nagyvilágba.... :)
amúgy akartok valami keretet adni a dolognak - úgy értem, előre megbeszéljük milyen helyeket látogatunk meg - vagy tali, aztán ahogy esik úgy puffan?
gondoltam, hogy ez csak este, feltételeztem nem csupán kocsmázni utaztok olyan nagyokat :)
jah... csak hangosan gondolkodtam... :D
úgysem ülünk majd bent a kocsmába egész nap egyébként... :D majd járjuk Pestet, ez csak az esti program... vagy délutáni, vagy hogy.... :D
nem tom én itt kb 5x voltam, de nem voltak annyira lepukkantak a formák, dehát Te mondtad, hogy olcsó helyen elvagy, én mondtam h minnél olcsóbb annál lepukkantabb... :D
valószínű hogy cserélhető szipkás vagy nem tom, dehát vizipipázni nem muszáj... :/ és ez is a nyugatitól kb 50 méterre van :D :D
Na, jó hogy mondod.... mert van itthon nagyon fincsi barack pálinka.... :D azt vittem volna..... :D:D:D