Ja, tényleg! =oD
Nem, sajnos! =o(
Nem egészen úgy jöttek össze a bevételeim ebben a hónapban mint ahogy képzeltem, ezért is nagyon jó a munkahely váltás, mert ott legalább minden hónapbn fix összeget plusz jutalékot kapok majd, no meg hát 24-e eléggé hó vége és fizut csak 3.-án kapok....
=o(
Na de mindegy, majd legközelebb. Addig amíg Pesten vagytok és másnap amikor józanodtok, tartom "itthon" a frontot! =o)
Te beszélsz??? Hörcsögből lettél hirtelen makka :O :D Nem tudsz jönni?
Esel, érdekes fejed lett így hirtelen! =oD
Irigykedve olvasom, hogy milyen programokat terveztek a találkozóra. Biztosan nagyon jó lesz! =o)
Aztán minél hamarabb tessék a következőt is megszervezni, amin már én is egészen biztosan ott leszek! =o)
érdekes a cikk...
Én a Margitszigetre is gondoltam, esetleg a gellért hegyre, a várra....
Fotós tali: igazából a nyugati környékén elég sok kávézó/kocsma van, ha elindulunk gyalog a 4-6-s villamos vonalán a Ferenc körút felé. Egy villamos megállóra van az Oktogon, majd onnan kis földalattival elmehetünk a Hősök terére is. Lehetnének játékok/feladatok is arra napra. Pl: Bizonyos formákat (kör, háromszög stb...) kellene lefényképezni mondjuk fél órán belül, akié a legötletesebb az nyer. Csinálhatnánk egymásról portrékat is. :)
Ha már ennyire piálás: Van házi szilva pálinkánk... és most rotyog az alma pálinkánk, még hordóban van, sajnos abból nem tudok vinni, de a szilvából igen. :D Az almából majd jövőre! ;)
Ki ne hagyd a 4d-st...nagyon jó, főleg mikor már két éves a pici és beteszed neki a dvd-t!:)
Fanni két napig azt akarta nézni és közbe mosolyogva kiabált,hogy ott vok anya hasába, ott vok anya hasába...:)
Hát...fotós tali...még nem tudom,hogy nekem , hogy alakul...A gyerekem szervezi az életem...:)
Én nem józanodok, mert nem is részegedem :) de a front tartást előre köszi :):) kár hogy nem jössz... minnél többen annál jobb ( aztán az is lehet h nekem is közbe szól egy jó kis 8-22-ős nap)