Tuti könnyebben kitalálnánk egy pár feles után.... :D Pálcsi... :P
Azért nincs mindennek csicsis neve... :D De legyen Pijcsi! :D
Na ez az... feladtam mára a leckét!! :D
Pálinkacsi de az hülyén hangzik :D
Én is tudom... másodikán van elseje! :D Viccet félretéve, minden féle fotó jöhet, nyitottak vagyunk az új témákra is! :P
A pálinkának mi a csicsis neve? :O
Oksi Ágcsi! Bebaszcsi mint csacsi! Puszcsi! :D
Köszönöm kedves Ági! :) Most még csak nézem, hogy milyen stílusú fotókat töltenek fel a felhasználók, de amint látom, eléggé változatos. Ennek viszont örülök. Jó, mondjuk én általában természetfotók és a tájképek vonzzanak. Igazából véleményem meg van a dolgokról. Nem mondom magam profinak, mert nem is vagyok az. De azért tudom hányadikán van elseje :D
Örülök neki, hogy fordulhatok hozzátok! Lávcsi :D
Hehe, jó vagy! : ) Gyorsan bele fogsz jönni, úgy látom... :) Itt a társalgóba mindig találsz egy kis vidámságot, és ide írhatsz is bármikor, bármit.... : )
Üdv nálunk!!: )
Ha kérdésed van az oldallal kapcsolatba, fordulj hozzánk bizalommal! : ) Üdvcsi! :D
Sziasztok! Így elcsőre nagyon bejön nekem ez az oldal. Az is tetszik, hogy ilyen közvetlenek vagytok egymással. Remélem senki nem néz hülyének, hogy ide írok. De még nem vagyok jártas benne nagyon, mi hogy megy itt. Úgy találtam rá. Szóval majd szívesen várom az építő jellegű kritikákat, beszólásokat, véleményeket, vagy bármit! :)
Köszcsi nektek :D
Ági megittál egy pár felest és rá vágtad, hogy pálcsi :D