STATIKA lányok :D nem statsztika! Építőipari.. :)
Tutu hát azt hiszem akkor te nem fogsz hont foglalni! :D
Statisztika.... fincsi.... =o)
Szerencsére én már megváltam tőle!
Persze... :) A fórumban a "Kihívások" és "Párbaj" témában olvashatsz többet a párbajokról! :)
Statisztika? Hm... érdekes lehet, milyen suliba jársz? :)
Na visszatértem =o)
Én is csak azért tudok bejelentkezni, mert a felhasználónevemre emlékeztem, a jelszavam, pedig a sok-sok oldalon 3 variáció között mozog. =o)
Soha többet! Mo. 3/4-e az enyém volt, aztán jött a tippelős, amit a legjobban utálok és olyan kérdésekben mákoltak le, hogy az elképesztő. Úgy nyertek mindig, hogy 2-vel közelebb voltak a tippel a megoldáshoz, de ők sem tudták, mert olyan elmebeteg kérdések voltak, hogy az hihetetlen. Mondanom sem kell, hogy milyen emberekkel játszottam, amikor az egyik azt mondta, hogy a magyar abc-ben 25 db magánhangzó van, a másik meg arra hogy 1 óra 60 másodperc hány perc, azt írta, hogy 180, vagy mit, már nem is emlékszem pontosan, de 100 fölött...
No mindegy! Egyébként én is csak 3 havonta egyszer tévedek oda...
Húúú Katka, azt a képet én is várom, illetve képeket! Izgi lesz! =o)
Na te is a Facebookon lógsz? :) Milyen kihívás? Lemaradtam valamiről :) Én is Facebook, és olvasgatok a fotózásról. Majd lassan neki állok egy jó kis statika tanulásnak...
Akkor holnap.... ;)
Holnap :)
Igen, Deadness kihívására gyártott fotót... :) Bár arra még nem válaszoltak hogy holnap kell-e feltölteni, de gondolom igen.
Meg a hétvégi fotózás képeit nézegetem. Plusz: Facebook és egyéb fotós oldalak! :)
És te? :)
Az a tantárgy lényege, hogy mennyire terhelést tud elbírni egy épület, és azt miképp, milyen anyagból kell építeni :) Nem egy könnyű dolog. Legfőképp fizika, mert tele van számítással.