Hát....még elkezdtem egy gazdasági-info OKj-t, de abbó szakma papírom nem lett meg, csak a bizonyítvány. Elcsesztem egy kicsit...
Aztán 2003 Októberétől a raktári szakmára sodort az élet, és majdnem azóta raktári anyagkönyvelőként dolgozok, csak 2008-tól már egy másik helyen. Meg volt 1 év munkanélküli tengés-lengés... :D
Hát igen Pestis. Vannak olyan dolgok amik nagyon nehezek. Aztán most meg szabadúszó vagy? :D
Katka, köszönöm szépen, nézem! :)
Igen, tudom hol van a koli a Homokbánya mögött, amikor még csak feltérképezni voltam a helyet akkor elmentem arra felé is! :) Milyen szakon végzett a párod? :)
Amikor elkezdtem nézelődni itt és láttam a fotóidat, olyan ismerős volt a hely, aztán jöttem rá, hogy a Homokbányában készültek a képek! =o) Ott volt koliban a párom... =o)
Máté belinkeltem a werket a kép alá neked! :)
Mikor elkezdtem, olyanokról álmodoztam, hogy majd Blizzardnál leszek példáúl játékprogramozó... :D Dehát rájöttem, hogy az már elég bonyolult dolog, már a hálózatépítés is kiakasztott... :D
Érettségi után még bármi lehet... :)
Igen én is szeretek odajárni, szép város! :) Jók a fotó témák (Domb, Arborétum, Homokbánya), sok fotóm készült! A legutóbbi Atiról készült ott! :)
Én sem vagyok infó zseni Pestis. Csak az alap dolgokat értem. Vagyis jó, azért van fogalmam a dolgokról. De gondolom azért neked is valamennyire :) Engem is vonzott egy darabig az infó, még most is azért érdekel.De mint mondtam, pályát tévesztettem, és ezt már nem fogom újra kezdeni. Érettségiig jussak el, ez a fő célom, egyenlőre :)
Nem, mert 2008ban diplomázott a párom, azóta nem voltunk arra. Illetve voltunk, de csak átutazóban! Pedig szerettem oda járni! Jó kis város! =o)
Mérnök infós volt! Először amikor mentem arra, tiszta lepukkant helynek tűnt, aztán a koli meg mint egy 4 csillagos szálloda úgy néz ki, kívül, belül! =o)
Na most már aztán tényleg megyek! =o)
Szép estét!