Szia Krisz! Telóról írsz? Csak mert az elején azt hittem, hogy otthon vagy, aztán azt hogy úton valahova... =o)
Szóval a hintaányban... na szép! Még egy ilyen munkahelyet! =o) Nekem is oda kellett volna felvételiznem! =o)
Igen, érdekes. Nekem olyan képzelődéseim voltak, hogy nem lóghat ki semelyik testrészem sem, csak a fejem, mert ha mondjuk a lábam kilóg, akkor azt bármikor elkaphatja valami! =oD
Mi is elővigyázatosak vagyunk, az ágyunk mellett a sarokban van egy fa testápló (ha érted mire gondolok), ugyanis volt már, hogy betörtek hozzánk....
Halihó! Mostmár én is megérkeztem és piszok fáradt vagyok, ráadásul otthagytam a pulóverem a munkahelyen a hintaágyban és hát nem éppen fényes az idő erre úgy hogy remélem nem fog esni :D
Igen, ez a takaró dolog nálam is így működik.... :D valószínűleg azért, mert azt képzelem, hogy ha a mumus kinyúl az ágy alól, és nem rögtön a bőrömhöz ér hozzá, még van esélyem menekülni.... :D vagy nem is tudom mi a lényege, de érdekes dolog mindenképp :)
Szoktam félni, még most is, sőt, zárom a szobám ajtaját éjszaka, meg egy illegális dolog is velem van, amit nem itt szeretnék reklámozni... :D nagyon félek a mostani emberektől, bármire képesek, így védem magam.... :)
Megvéd az, ne félj! Vagy ha a tető nem, akkor jön a jól bevált takaró trükk! =oD
Szégyen- nem szégyen én a mai napig van, hogy úgy alszok el, ha előtte rosszat álmodtam, vagy félelmetes hangokat hallottam, hogy nyakig betakarózok. Még akkor is ha nyár van és meleg. Volt gyerekkoromban (nem is oly rég =o) egy olyan elméletem, hogy a takaró mindentől megvéd, csak alaposan be kell bújni alá! =o)
Egyébként valóban eléggé kifodult magából mostanában az időjárás. Ha vihar van, akkor kemény villámlások és dörgések vannak...
Én imádom a hideget.... imádok sok sok ruhát felvenni, kabátot, imádok dideregni a hóesésben... :)
A vihart is nagyon szeretem, csak mivel padlásszobám van, kicsit félek, hogy a tető nem fog mindig megvédeni.... :D Manapság már olyan csúnya idő tud lenni.... :(
Látom a csúnya felhőket felétek! És a közelgő vihart is... én meg a vihart szeretem! Hallgatni, ahogy szakad az eső, nézni a nagy villámokat! Szeretem, ha tombolnak odafenn!=o)
A téllel egyedül annyi a gondom, hogy hideg! Amúgy jóban lennénk, de én sajnos már 15 fokban is rosszul vagyok és fázok! =o)
Itt megjelentek már a felhők is sajna, és nagyon durván fúj a szél.... :(
A havat pedig imááádom! :) legyen minden nap hóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :) Az egyik dolog, amit legjobban imádok az életben, a hó.... :)
Itt is nagyon fúj, de jó idő van. Szerencsére! Nem bánnám, ha így is maradhatna. Karácsonykor essen a hó max. 2 hétig, mert az ünnepek fehérben szépek, de előtte utána legyen ilyen idő! =oD
Sajnos telóról nem tudok írni :S de már itthon vagyok:D Hát amikor elfáradok akkor bedőlök a hintaágyba és pihenek egyet, aztán mehet tovább a munka! :D Hát nem így megy ez???:D