Hát nála jobban keresek mint pl egy ruha üzletbe az tuti! Meg hát tesóm is festő úgy hogy szoktunk hülyülni rendesen:D
De legalább apud hamarabb végez! =o)
És azért biztos meg szokta hálálni valahogy! =o)
Hát igen sajnos! A legrosszabb h még pénz sincs belőle:D
Értem! Jó az is, csak csináljon valamit az ember, mert a semmittevésbe bele lehet őrülni. Én amikor munkanélküli voltam, közel álltam hozzá...
Édesapámnak segítek, ő szobafestő mázoló tapétázó jelenleg egy bazi nagy háznak a deszkáit kell kenni úgy hogy megvan a napi létrázás :D mivel munkanélküli vagyok és nem vesznek fel sehova mert nincs tapasztalatom apának segítek, igazából régen el szerettem volna végezni ezt a szakmát, mert imádom csinálni, de édesanyám nem engedte! :(
Húúú az sok... amikor úgy dolgoztam én is, mindig hulla fáradt voltam... mit dolgozol, hogy nemsokára vége?
Az is jó Tutu, én reggel 7 től este 6ig szoktam, de sajnos nem sokára már azt sem szokom :(
=oD Jóóól megy! Bár azt hiszem, hogy én sem panaszkodhatok. Én péntekenként csak kettőig fogok dolgozni... =o)
Nekem csajosabb megoldásom van az önvédelemre :D én nem ütök, csak fújok.... :D na mostmár tuti érted mire gondolok. Egyébként itthon tartani azt hiszem nem illegális, mivel legális módon jutottam hozzá Pesten... :)
Hozzánk még szerencsére nem törtek be.. bele is betegednék valszeg... :S nem bírom az erőszakot, egyáltalán...
Gondolom tiszta festék vagy mire hazaérsz! =oD