Fasza köszi Katka...... :D Köszönöm szépen a bemutatást :D
Így van, hol van Deadness????? :(
Tutu kolis voltam és én is lógtam az ablakból de a lányokat sem kellett félteni...... :D :D
Persze hogy kolis volt, mindennap másik csaja volt.... :D Oppá, most már lakatot teszek a számra.... :D :D :D
Gyerekek! Kezdek megrémülni, hogy már kilenc óra és rajtunk kívül sehol senki...... =o/
No nem mintha nem érném be veletek, mert jól elbeszélgetünk, csakhát párbaj van és az ellenfél sehol... na meg a többiek sem...
=oD
Nemhogy lánykolikkal, de egyenesen mellette van a Keri! Ahova a város legjobb csajai járnak/jártak! =oD Az utcán sétálva simán meg lehet ismerni, hogy ki melyik suliba jár...
A Keribe úgy lehet gyalogosan eljutni, hogy elsétálsz a Trefort előtt, amin kb. 250 db ablak van, és a fiúkák állandóan kint lógnak az ablakban és fütyürészenk a keris csajoknak... pfff.... =oD Aztán mellette ott a Szlovák suli kollégiuma, kb. 500 méterrel arrébb pedig a fősulinál a lánykolesz...
Kolis voltál, Ati?
Fasza..... Hogy alakítsunk ki jó véleményt egy kedves fórumozó társról..... :D :D című szösszenetet olvashatjuk.... :D
Én azt a tevékenységet nem lányozásnak nevezném... :) De hagyjuk, fiatal voltál, tomboltak a hormonok... érthető hogy nem bírtál víreddel... :D :D :D
Hát nem, az biztos! =o) Csak annyit mondok, hogy a nők szeretik, ha megnézik őket! =oD
Ti akkoriban már ismertétek egymást?