Hát ez most elégrossz így! Mennék aludni de itt kell várni még mert nincs itt a kép és kíváncsi vagyok! Na még várok fél órát!
Ajjjj... ez olyan szomorú! =o(
Teljesen átérzem a helyzeteteket, mert mi 3 évig éltunk külön, úgy hogy csak hétvégén találkoztunk...
Még jó, hogy a technika így áll ahogy, legalább látjátok és halljátok egymást! =o)
Ahoj, nálam az a szitu, hogy tegnap lett volna a fotózásom, amit a modell tegnap mondott le a fotózás előtt 2 órával. :) Így ma tudtam megcsinálni, és most értem haza.. még most válogatok. :(
Tutu: Nem avgyok én féltékeny... mindig megbeszélünk mindent! :)
Szaszidi: Sajnos nem tartózkodunk egy helyen, Ő Kecskeméten van én pedig Újlengyelben, de msn-en videóhívásban vagyunk már egy ideje... :D
Bodykrisz: Hát ez az, lassan már szavazni kellene... de így nem lehet... :(
Hát ez az! Fél tíz és nincs még itt az ellenfél, a kihívó! Lehet, hogy lefekvés előtt szavazok, de ha csak egy kép van fent akkor könnyű lesz a választás! =o)
én megyek kiteregetek......
Sajna nem vagyunk egy szobában..... :( Én kecskeméten Kata pedig Újlengyelben van.....
elmentem fürdeni remélve ha visszajövök itt lessz a másik párbajkép, de rosszul reméltem:( meddig kell még várni? Lassan már kelni kell! :D
akkor jó, remélem egy szobában ültök és úgy huzzátok egymást...... elég vicces lehet/lehetne....
Igyekszem vele, de van 500 kép, nem hiszem, hogy fél óra alatt megleszek.
Sajnálom, tényleg rajtam kívüli okok miatt történt most így, ahogy. :(