Orsi is eltünt... ezer éve nem láttam :/ nah joccakát mindenkinek:))
Sziasztok !!
Raktam fel pár képet és tanácsokat szeretnék kérni majd, hogy mit hogyan kéne csinálnom :) még nagyon kezdö vagyok eddig csak családot fotoztam, ezek az elsö ilyen képeim :) De szeretnék megtanulni normálisan fotozni.
Ja úgy érted.. bocsikaaa :$
Babám, én küldföldön élek! :D Ide tuti nem lehet megrendelni... ez Szerbia....-.- :D
Van ott egy olyan gomb, hogy "ide kattintva megrendelheti". :)
Hozz pálinkát, akkor tuti felismerünk!!! :D:D:D
Nekem kell ez a könyv, méghozzá dedikálva, emlékbe, hogy majd mutogathassam az unokámnak, hogy milyen ügyes kis pajtásaim voltak nekem! :) De itt nem tudom megrendelniiii :(
Mégegyszer jó reggelt! :)
Álmomba megvolt a kecskeméti találkozó! Csak hát eltévedtem.... :D Aztán észrevettelek Titeket a városban (egész jól feldolgozta az agyam a pesti képeket rólatok,és 3D-be konvertálta... :P ). Odarohantam, hogy tádááá ideértem, de nem ismertetek fel, meg nem szólt hozzám senki. Szörnyű volt, sírtam... :D :D :D Aztán mikor észrevettem, hogy egy szál gatyában utaztam, és úgy rohangálok a városban, eléggé bepánikoltam.... :D :D :D Fantasztikus álom... :D
Nah, és aki szeretné megvenni a könyvemet :P, az itt megrendelheti! Nem olyan drága, de majd ha dedikálom, sokszoros áron el lehet adni... :D :D :D
Megtörtént! :D
Jóéjt! :)