:D ha csináltatok is ilyen jellegű képeket akkor azokat nem rakatnám ki :P
ne máááár... soha ne mond hogy soha :)))
Mi az, hogy soha? :((((
Igen,rám mosolygott basszus annyira boldog vagyok,hogy mindjárt sírok! :D
:D:D Sooohhaaaa :P
:DDDDDDDD
Óóó, hát rádmosolygott a Nánási Pali? :D
Mikor látunk a Playboy-ban Zoéééé? :D
Ááá egyébk. van egy nagyon vicces storym. Nem is én lettem volna basszus:))))
Tegnap este voltam a Symbolba, (pestiek biztos ismerik a helyet) szóval meghívtak mert ilyen női este volt, ingyen csoki meg borkostolás meg divatbemutató....stb. a műsort Ördög Nóri vezette. Ebből az a lényeg,hogy ott a férje, aki nem más mint Nánási Pál!
Story a köv. állunk a bárbultnál a barátnőmmel,erre az Ördök Nóri és Pali odajöttek mögénk beszélgetni. Egy csaj odapattant a Nórihoz,hogy ő akar vele közös fotót! Volt nála egy compakt samsung v. valami ilyesmi, amit belenyomott a Pali kezébe! :D A következő képet képzeljétek el!
Nánási Pál,aki Magyarország egyik leghíresebb fotósa, egy régi compakt samsunggal épp a feleségét fotózza egy idegen lánnyal:D Még próbálta szépen beállítani a szöget meg ilyenek,szóval tök jó fej volt. Erre én nem bírtam ki, (persze ittam már eleget) szóval nem bíírtam ki, és kinevettem mert tök aranyos volt a szitu. Ő ezt észrevette, és ő is el kezdett nevetni:D Utána odamentem bemutatkozni. Kedves volt a Nóri. Mondta nekem,hogy hajrá és sok sikert a fotózáshoz:)
Szóval nem volt nálam a gépem,de ez a pillanat megért volna egy képet:D
Hát ennyi röviden:)
Sziasztok!:) A netem most szörnyűűű ezért sem voltam nagyon.
Pestis! Ez durva álom:D Egyébk. odaírják a neved a könyvbe,hogy tiéd a kép meg ilyenek?
nem kell annak, aktnak lennie...csak ilyen majdnem akt :P :D :D :D