Óhh, teljesen megnyugodtam... :D
Amúgy meg a focit utálom, nem szeretek futni... :D
Egyszer álltam be játszani muszájból, onnantól kezdve Kómás volt a becenevem a suliban... :D
Sőt, volt már focista barátom, úgyhogy kifejezetten utálom őket! :D
Dehogy dobom... :D egy focista nevet nem tudnék mondani.... :D najooo, de tudok... a ronáldinnyót, de az meg randa..... :D:D:D:D
Ááááhhhhhhh, napról napra foggyosabb vagy már elnézést! :D :D :D
Te is eldobod az agyad a hülye focistáktól? Csalódtam, azt hittem Te más vagy... :( :D :D
A pályának több definíciója is létezhet.
-Ismerjük mint autópálya, itt a betonból készült létesítményre asszociálunk, melyen az autók közlekednek.
-Lehet még focipálya, itt egy hatalmas fűvel beborított területre gondolunk, melyen sexy focisták zavargásznak egy bőr labdát.
-Ismerjük még a kifutópálya fogalmat is. Ez szintén betonból készült, viszont a repülők felszállását szolgálja.
Áááá, vesztemet érzem :D:D:D
Szép jó reggelt! :))
Ma már nem dolgozok jupijééé! :))
Mi a pálya?
Jó reggelt! :)
Én átdolgoztam ezt a hideget, és most bújok a jó meleg ágyba! :P
Jó szórakozást az isiben! :))
Na szép jó reggelt mindenkinek! :)
Ma már nem voltam rest és behoztam a gépet a suliba. :) Netem nem biztos hogy mindig lesz, de az unalmas órákon legalább tudok képeket szerkeszteni... :D
Jelentem, rohadt hideg van, 4-kor keltem hogy fél 9-re beérjek a suliba, 3 réteg pulcsi plusz kabát sem védett meg a hidegtől. Azt mondjuk nem értem hogy miért kell minden ajtót kinyitni a helyi járatos buszon, minden megállóban, ha nincs is felszálló...
Itt didergek a radiátor mellett, legalább némi kis fűtés van... mindjárt rá fekszem! :D
Üdv, Kácská
Jóéjt akkor! :))
Majd otthonról megnézem! :))
pá Puszi pá
Én imádok focizni!! :)
Nah, kitusoltam az összes melegvizet..... randiiiiim lesz..... :P HA minden összejön... de úgyse fog, úgyhogy nem kiabálom el:) :D