Krisz, minden viszonyítás kérdése :D :D :D (Ákos számokat tudok relative jól ényekelni)
Nálunk nem épp diszkóba menés van... legalábbis az én társaságom részéről. Jó kis pubok vannak, ahol lehet beszélgetni, és kultúráltan bulizni. :) Itt mindenki ismer mindenkit, úgyhogy laza.
20 vagyok... öregszem.....
Esel am jó a hangod?? Mármint ének szempontjából??? :D
Fix 50ese van áginak is ^.^
Most végre én is buliztam... tegnap 9kor kezdtem a melót, aztán lementem egy pub-ba egy órára karaokizni... nah ebbőkl az lett hogy alvás nélkül jöttem melózni, és 9-10 körül végzek :D de mégrte basszus annnnnnnyira kellet máááár... ^.^
Ägi olvastad irtam a kep alä hogy milyen objektivem van??!!
Felénk is ez a szokás a kis tinipicsák mennek picsavillantós ruhába a diszkóba és elvannak..... :DDD Szerencsére én nem ilyen vagyok! Amúgy Te hány éves vagy persze csak ha szabad kérdeznem?!
Én most értem haza nem rég a melóból és mintha nem is dolgoztam volna, pörgök mint az atom:D hallgatom a kedvenc zenáim is úgyhogy jóóóóó mindeeeen! :D
Mostanában nagyon rámjött... :) De nálunk ez a szokás... itt minden péntek, szombat buli van ezerrel..... :)
Buli-buli de jo is volt regen en is mindig mentem mint a mergezett eger!!! pentek szombat-vasärnap meg KO!!!