Biztosan jó apuci lesz. Mindent megenged majd a csöppségnek, el fogja kényeztetni... tuti! =oD
Na sziasztok!
Ma délután érkeztem motorral Kecskemétre... meg volt azt hiszem az immunerősítő tréning a télre, azt hittem ráfagyok a motorra... grrr.... :D
Azt álmodtam hogy fekszem az ágyban és két tündéri kislány puszilgatja az arcom, hogy anya kelj fel... :D Olyan jó volt... bár még a családalapítást nem tervezgetem... :D
A tegnapi előadás jól sikerült a suliban, tele pakoltam saját képekkel és azokat elemztem a hallgató társaimnak és tanár bácsinak. Az előadásom a kép és a szövegről szólt. Röviden annyi hogy a szövegeket hosszú fáradságos munka elolvasni, még a képeket azonnal megértjük (legalábbis egyeseket). :) Tetszett neki, szóval egy tantárgyat szerintem kipipálhatok! :D Nagyon tetszenek a filmes tantárgyak is. Tegnap volt Kortárs közép-európai film órám is, hát az is nagyon nagyon klassz volt. Kaptam házi feladatként filmeket is, amelyeket meg kell majd nézni, kíváncsi leszek! :)
Szerintem jó apuka leszel! :)
Bár nekem is furi felfogni, hogy gyereked lesz...gondolom neked is.... :)
Az élesség a szemén legyen!!!!!! :D
=o)
:))
Én is várom már! :) Kíváncsi vagyok mit tudok alkotni, és ezt nem csak a fotókra értem... :)
Azért eltúlozni nem fogom a képeket. Nem akarok itt családi fotóalbumot kreálni... :)
Majd a fészbúkon... :D :D :D
Heheheeh, ez mekkora :D
Alig várom már, hogy kisbaba portrékkal legyen tele Pestis adatlapja :))))
No igen, én is valahogy így képzeltelek! =oD
Jó lesz az, hidd el! Sokszor annyi dolog kárpótol majd a kakis pelusokért! =o)
Viszon megmondom őszintén, hogy nem lennék a lányod! =oD Bele sem merek gondolni, hogy mit fogsz művelni amikor majd a fiúkák ott legyeskednek körülötte... =oD
Elmondhatattlanul furi, nagyon nagyon. Mai napig nem fogtam még fel... :)
Tutu az tuti bizony... :D Remélem, hogy elégedett lesz a féleszű apjával... :))
Katka, filmnézés házinak? Minden gyerek álma! :D :D