Igen a Good bye Lenin hasonló kicsit True Man showhoz, monstam is tanárnak, az meg csak nézett... :D
Good bye Lenin! Nagyon jó film! Nem film szakosoknak is ajánlott megnézni! =o)
Ott kezdtem egyetemi pályafutásomat, de aztán az utolsó félévben otthagytam, mert nem tudtam mit szeretnék vele kezdeni, meg nem sok kilátás volt gyakorlat nélkül, csupán elmélettel. Szerettem ott tanulni, de nem tudtam elképzelni benne a jövőmet:)
Úhh úhh Blackswan! :) Te filmszakon végeztél???? :D
Ezek a "művészfilmek":) Filmszakon nekem is mindig ilyen házifeladataim voltak Katka:) Mostanában sokkal kevesebb filmet nézek, mióta nem járok oda. Szép volt, jó volt, de elég is volt:)
Igen filmnézés, de ezek nem olyan filmek, a házi feladat: Good bye Lenin, Underground, Mások élete c. filmek szóval ezek más milyenek. Ezekből kell felkészülni és órán kérdez, meg ebből lesz a vizsga, 25-30 kérdés 5 filmből. :D
:,)
Jajjj Pestis... büszke vagyok rád! :,) Mos olyan kis érzelmes napom van.... :D :)
Nem is fogod, amíg a kezedben nem tartod! =o) Biztosan elégedett lesz! Szinte látom magam előtt ahogy bolondozol neki ő meg folyton csak kacag! =o)
Katka, tényleg jó lehet ez a suli... =o)
Sziasztok,bär kicsike emberke vagyok itt de meg eppen lättam azokat a kepeket amik hüde jol neztek ki es kiderült hogy nem is a sajätja hät ez tenyleg szänalmas :S
na az tuti az en kepei az enyemek ha nem is tökeletesek de en valamilyen szinten büszke vagyok räjuk mert soha eddig nem fogtam tükörreflexes kamerät a kezembe csak most kb 2 honapja de vällalom ha hibäzok egy kepben es elfogadom a kritikät mert azzal csak tanulok.Hät en sok kepen szoktam azert csodälkozni hogy mennyire tökeletes.... es na tessek mik derülnek ki!!!
:S Tök gääääääääääääzzzzzzzzzzzzzz