Te otthon élsz még, vagy a barátoddal külön laktok már? :) Mert emlékszem, hogy régen mesélted, komoly terveitek vannak együtt :)
Hát igen... ez a téli idő ez nagyon rossz.... :( hamar sötét van, egész nap nem lehet semmi értelmeset csinálni. Minden olyan nyálkás, sötét...blööööö... :S
=o) Hát igen...alig várom majd, hogy hazaérjek és a kezembe vegyem! =o)
Na az sem rossz elfoglaltság! Nekem még le kellene fürdenem ahhoz, hogy nyugodtan befeküdhessek az ágyikómba....
Olyan rossz, hogy ilyen hamar sötétedik, nem lehet kint csinálni semmit... =o(
Unalmamban megcsináltam azt az ajtódíszt.... de mondjuk már egy ideje készülök rá, mert még mindig a nyári, kis virágos van kint az ajtón... levenni meg nem akarom, mert volt hogy elgondolkozva mentem haza anyukámhoz a panelba és csak arról tudtam, hogy oda kell bemennem.... aztán eszembe jutott, hogy milyen lenne már, ha valaki más ajtajába próbálnám beletuszkolni a kulcsom, az meg kijönne, hogy mi a f@szt csinálok.... =oDDD
Hihihi, jó anyuka vagy :D Nem lesz neki semmi baja, bár hiányozni fog, az biztos :)
Én már az ágyikómba fekszek egy nagy adag popcornal, filmet nézek (vagyis inkább csak hallgatom:D), meg netezgetek... :)
Gyerekek mi lesz velem holnap? Hogy fogom nyugodt szívvel itthon hagyni az én kis drágámat?
Holnap lesz az első külön töltött napunk.... =oD
Na mindegy.... meséljen már valaki valamit!!!!! =o)
:D :D :D :D Lehet benne valami :D :D :D
Semmi gond Ati, betudjuk a magasfokú Katkahiányodnak! =o)
Oda még igen! :)
Azért a talira elmehetek? :(
Fúúú, örülök, hogy nincs közöd a hírhez!
Még jó, hogy nem halottam ezt a hírt, meg nem jártam itt az oldalon a felvetés pillanatában... Tiszta stressz lettem vóna... :)
Többé nem mehetsz sehová, otthon maradsz! :D
Brrrrr én sem szeretem a telet :( Gyerekkoromba még hóembert sem építettem :D Amúgy júli 14.-én születtem anyum elmondása 35 fokban!! :D Lehet hogy emiatt!!??