Kattogni? A tietek olyan hangot ad ki, mintha valami levegőkompresszor van benne, sivít vagy micsinál.. :D De csak ezek az entry level canonok olyanok, az 50d már ugyan úgy csattan, mint a nikon :P
Hát itt van Dedi, csak kiabálni kell! :D dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :D
Én nem félek attól, hogy eltévedek, csak jussak el Szegedig... Te meg majd hallgass a szívedre, és megsúgja az utat! :D Majd kattogunk a gépekkel, és kövesd a hangot! :D
Jájj, nekem meg még tárgyalni kell Dedivel, mert annak az esélye, hogy eltévedek útközben az bizony van 80% is! :D Szóval el kell, hogy kísérjen! :D
A bicaj az húzós, úgy néznél ki mint Dumb és Dumber, mikor megérkeztek Aspenbe a kismocival... :D
:) én még nem tudom, hogy hogy jutok át a határon... :D A reggel 10óra az kicsit hama van sajna, de majdcsak megoldom valahogy... Remélem. :D Végső esetben elindulok bicajjal :D
Izgatottan várom! :D
Jah és jelentem, úgy néz ki elintéztem minden problémát, ígyhát az utam 99,9 % biztos! A 0,1 % az az eshetőség, ha addig elütne egy trolibusz... :D De az nálunk nincs is... ;) :D
Mahh, Pöstiske! :D
Majd viszek én nektek jó kis Gorki Listet, megkóstoljátok hazám italát... :) :D
jó téma ;)
Áhh, az csak halucináció lehet! :)) Még szép, hogy iszunk rá! :D
Pöstis :D
Nyugi Pöstis (hehehehehe, mostmár így foglak hívni:D), én is látom a virtuálisan kivégzett testem! :D De majd szombaton iszunk rá előre egyet :)
hallanátok a 645 Mamiyát, az csattan, messze hallik ;)