Szegényke.... :D Basszus, a rohadt dögök... Azért világítás van rendesen, és látod az ellenséget? Vagy kell sötétben látó készülék?
Önvédelmi gólya :D:D ez mekkora :D A gólyák már rég valami meleg tengerparton süttetik a hasukat... :D
Nincs! :D Van egy cucc amivel húzgálják a raklapokat...na annak mi a neve? BÉKA! :D
önvédelmi gólya nincs a raktárban?
Nekem még az is elég, ha meglátom 5 méteres körzetben....a hideg maratont játszik a hátamon... :D
Áhh kipróbáltam az imént a csoszogást, de nem bírom így se! :D Minden kis neszre pördülök-fordulok, nézek a lábam elé.... :D És ma este még be kell járnom azt a raktárat, megszámolni a ládákat....és nincs sok, csak pár ezer darab... :D és valahol...valahol...ott lapít....és vár rám az a nyüves dög...
Síííírni fogoook! :D
Ahahahahahhaha, ezen mennyit nevettem! :D "kihányom a szívemet" :D
Nekem ha hozzáérne a cipőmhöz, már attól is szívrohamot kapnék.... :D
hardcore verzióban járókerettel egyszerre négyre lehetsz veszélyes
Az lesz! Majd átmegyek papóba.... :D
tudom, kiábrándítóan egyszerű, de ha nem akarsz rálépni, csoszogj, akkor max odébbtolod a lábaddal ;)
Jó jó, csak egy békácska, de akkor is... :)
Csak ha belegondolok, hogy rálépek, összepisálja magát, a belei meg a gyomra recsegve durranak el a talpam alatt, és a véres belsőség odafröccsen a falra, meg a cipőmre, és egy agydarab fityeg a számon....áááááááááááááááááááááá :D
Van világítás, de van egy-két olyan hely is, ahol elég nagy a setét! :D Hjajjajj, meg kell ezt oldani... :)