Őszintén szólva semmi értelmeset... :D csak elmentem egyet sétálni, és csináltam pár természet fotót.... :S
:( igyál gyorsan rumosteát tea nélkül :) meg bújj be a meleg takaró alá? mi szépet fotóztál?
Ééééén itt vagyok... most voltam fotózni, és a szél kifújta belőlem a lelket... ahh, sztem sikerült megfázni két perc alatt..... :(
Nah dehát sehole senkie?????
Jaj,most sokat fogok irni.(vagy nem) Attila kedves,remélem a minőség-dolgot nem arra értetted,hogy én levettem Az égben c.képet,mert azt olyan gyorsan vettem le a feltevés után,hogy senki véleményét nem vártam meg ,igaz, hogy visszatettem,senki nem sértett meg. Köszönöm amiket irtál és elfogadom.A visszatett kép sem éles és ennyi hányattatás után nem is tudom azzá tenni,ez van...
Ha a felhasználók érzékenyek az az ő dolguk (engem is beleértve ) Téged csak a saját érzékenységed érdekeljen,nem vagy te gyóntató pap,jól végzed a vállalt munkád , sőt lelkesen és kész. Ja,engem nem lehet megsérteni, mert szeretlek Titeket. :-) Még maradok,nem baj ? Pusz..
Köszönöm válaszodat Deadness!
Igazad van! Én is gondolkodtam, és természetesen én is kicsit másképpen gondolom a heti témát. Ezzel a képpel egy kicsit puhítani akartam, illetve finomabb bemutatására gondoltam egy bizonyos zónának. A képet feltenném egy másik kategóriába, ha nem gond. Én is érzékeny vagyok, de nem bántottál meg, úgy érzem semmi sértőt nem mondtál, sőt örülök, hogy kicsit csevegtünk!
Verpix, nagyon sokat gondolkodtam azon a képen, és arra jutottam, hogy lényegében azon kívül, hogy látunk rajta egy női mellet, semmi köze az erogén zónákhoz, sem az erotikához, hiszen egy újszülött igyekszik tejet szürcsölni. :)
Szép kidolgozás, és valóban meghitt pillanat, és éppen a meghittsége, a személyessége miatt olyan fotó ez, aminek tényleg nincs köze ahhoz, amiről a mostani heti téma szól. Nem az erogén zónák naturális bemutatása a lényeg, de szerintem ezt te is érted.
Éppen ezért a heti témára nevezésként nem tudjuk elfogadni. Félve írom ezt le, mert mostanában rendszeresen előfordul, hogy a felhasználók túl érzékenyek és törlik a képeiket, itt hagynak csapot-papot.. remélem te nem döntesz így! :)
Attila
..mert szóval a kérdésem az lenne, hogy egy feltőltött képem nem jelent meg. Mi lehet az oka?
Sziasztok! Van itt ADMIN?
Sziasztok :-)