Jó reggelt! :)
Igen piros lesz, most erősebb narancssárga, de mivel piros-fekete-fehér (egy barna szekrény) cuccok (polcok, szekrény, szönyeg, ágy) van a szobámban úgy gondoltam legyen piros a fal is. :D Lesz benne majd a falon 3 dekor tapéta ami fekete, illetve vettem fekete spagetti függönyt az ablakra... :D Jah, a kis sony-m is fekete és a Zenit is, szóval minden jó lesz... :D
A lila is jól hangzik pedig. Az enyémen tapéta van absztrakt mintákkal :-) De lassan már azt is cserélni kell, már egy ideje ez van fent.
Mennem kell most sajnos aludni, reggel munka van és csörög az óra :-(((( Jó éjt Nektek!! :-)
Jaja, biztos jól fog kinézni! :) Nekem lila falaim vannak perpillanat... olyan kellemes lila, de elég depresszív egy idő után, úgyhogy nemsokára én is átfestem....
Húha Katka, piros szoba, az igen! Szerintem nagyon klassz lesz, jó pakolászást! :-) Egyik barátnőmnek van olyan lakása, hogy szinte minden piros benne, nagyon jól néz ki, merész.
Én a 7-es pontban kezdek magamra ismerni, mindehová magammal viszem, ha tehetném még a munkahelyre is bevinném :-)
Szeeeeeegény kislány!!! :D
2. Orvosod szerint a lányod másfél éves koráig a vakufény miatt nem nyitotta ki a szemét.
:D :D
Legutóbb felvetettem a csapatnak, hogy a mezeken lehetne középszürke felület, a fene fog naplemente + lassan felizzó higanygőz lámpáknál trükközni a fehéregyensúllyal...
A barna kutya nekem is megvan... :D
Atya ég Katka! :D