Igen, lakni fura lehet benne, bár az is attól függ, hogyan bútorozod be a szobát. Szerintem vidám bútorokkal, képekkel, tükrökkel simán fel lehet úgy dobni, hogy lakható, és harmonikus legyen... :D
Szépnek biztosan szép lesz és tökjó helyszín fotókat készíteni, csak lehet én speciel nem bírnék benne "lakni", csak alkotni:)
Én egyszer tuti kipróbálom! :D Egyszer az életbe lesz egy szobám, ahol a padló fekete-fehér lapokkal lesz kirakva, a falak pedig tiszta feketék lesznek! :D Majd meghívlak titeket vendégségbe, és eldöntitek, hogy szép-e, vagy sem... :) :D
Idén festettem a szobámat tök egyedül, de nagyon szeretek hasonló munkákat csinálni otthon, végülis ez is alkotás:) Feketére én is gondoltam, de csak azért, h a szüleimet idegesítsem, mert tudják , h képes lennék rá:P Amúgy én azt hallottam h szűkíti nagyon a teret, és ha az nem depresszív akkor semmi....bár próba szerencse:)
Bordó? :) Az is izgalmas tud lenni! :) Én sokáig feketére akartam festeni, szerintem az totál dekoratív, viszont nem mertem bevállalni... :D
Az én szobám bordó és sárga vagyis inkább vajszínű. Az rossz? :D
Igen? :) Ezt nem tudtam... akkor nem festem át... :P Egyébként olvastam valahol, hogy egy idő után depresszív tud lenni a lila szín, és van benne egy kis igazság... :) Előtte zöld volt, az kicsit vidámabb volt... :D
Oh Ági akkor ezért vagy olyan ötletgazdag.:P Most megvan a titkod. A lila szín inspirálja az embert.
A piros szobában jókat fogtok szexelni de nyugodt alvásra ne nagyon számíts:P:)
A tükör egy érdekes dolog. Ahol alszom, ott nem szeretem ha tükrök vannak...egyszer keltem úgy, h szembenéztem saját magammal egy idegen lakásban és hát egyből éber lettem:P Biztos azért van ez a félelem, mert túl sok horrort néztem vagy ilyen beidegződött fóbiák...de amúgy tágítják a teret:P