Am sajna nem megyek én se a talira skacok még este sem mert dolgozom szombat, vasárnap,hétfőn kedden egééééész nap! :( Na de nem baj már fele megvan a gépecskének úgyhogy tök királyság van! :D
Halihó Tutu! Téged lehet látni még erre felé? :D
Barátnőőőőőőőő????? Nocsak-nocsak? =o)
Készenállunk... megpróbálkozok a témát is még ma megmondani... =o)
Júúúúj az jó, ha Te ötlesz ki... nem appeláltam erre, de jobban örülök,... vasárnapom szabad, holnap délelöttöm szabad, hétfő estém szabad, keddem szabad, szerda délelöttöm szabad... úgyhogy uccu neki, várom a témát ^.^
Amikor nem dolgozom? nah akkor is dolgozom... :)) neeem van szabim, meg egy csomó olyan nap van amikor vagy a délelöttöm vagy a délutánom szabad... olyankor meg fetrengek otthon, vagy barátnőmmel vagyok, vagy fényképezek, vagy filmet nézek... ^.^
Nah de mit szólsz, a ki Candy és gazdája készen áll egy párbajra? ^.^
Őőőőőmmmmnyömnyömmmm..... hmmmmm.... lehet róla szó...gondolom megint arra gyúrsz hogy a kihívott legyél =oD .... ám legyen... kiötlök valami jó kis témát és intézem a kihívást! =o)
Nem lesz gond a munka miatt? Csak mert nem tudm, hogy hogy dolgozol de én szerdáig nem...
Köszönöm! =o)
Nagyon jó minden! =o) A gépet egyszerűen imádom... az én kicsi Candy-m! =oD Holnap nem, de a többi szabadnapon mindenképp csinálok egy ké há' száz képet... =o)
A meló is nagyon jó! Imádom... izgi... jófejek a kollégák... tényleg minden okés! =o)
Te meg állandóan dolgozol? Mit csinálsz amikor nem?
Hercegnő egy jó párbaj így hétvégre? ^.^
személyeskedhetsz Hercegnő. neked mindent lehet ^.^ dógozom, ahha.. meg happines van meg ilyenek :) ^.^ Milyen a munka? milyen a kicsi géped? ^.^
Szia Krisz! Én itt vagyok minen nap csendesen... még képet is töltöttem a héten.... =o)
Hmmm.... akkor neked sem jött össze ez a hétvége.... =o/