Azért írtam Krisz., hogy a végén már szenvedés volt... igazából 1 év a kapcsolatunkból, csak a múlton meg a szexen alapult....
jajjjám... nagyon durva hogy egy fülcimpa rezdüléséből tudom mire gonol... mióta nem vagyunk együtt, jobban észrevehető, néha ijesztő... gyakorlatilag megtudunk ugy beszélni dolgokat hogy meg se szólalunk ^.^ de pont azért mert ennyire ismerem, viszont rózsaszín köd már nincs, azért jó hogy így alakult...
Am meg ha szereti az ember a másikat akkor nem 2 hónap a felejtés én a párommal lassan 3 éve vagyok együtt és imádom, sztem ha elhagyna sokáig másra sem tudnék nézni!
Tutu Te boroztál megint? Csak mert elég furán fogalmazol már :D
Ez a lényeg! =o)
Gondolom, hogy eörőőőő, e bódottá van.... na meg hogy fura, mert 4 év alatt az ember hozzászokok a másik minden kis rezdüléséhez, és az számára a természetes...
Krisz, Mikor volt az mááá? majdnem két hónapja... :) +igazából már egy ideje kinlódás volt, csak nehéz volt elszakadni, 4 év az 4 év... de most jóbarátok vagyunk :) ^.^ hát az túlzás, hogy asszony, meg háznál, de van... és nagyon jó, csak furi, meg más... de jobb ^.^ bódottság van, no... (többnyire)
Mármint a barátnő? Nem meglepő...ne értsd félre, csak azt hittem, hogy még mindig szingli vagy... =o)
Nem tudtam, hogy ismét van asszony a háznál! =o)
DE ha te örülsz, akkor én is! =o)
Hali Esel! Barátnőőőőő? :OOO Nem rég még sírtál egy lány miatt mostmeg új bnő, de gyors ez a muki! :D
Ez ilyen meglepőőőőőőő? :D ^.^
Szia Krisz :)
=oD Nem ittam ma még semmit! =oD
E örőőőő, e bódottá.... =oDDD