:)
Wááááá! Meg van a párbajképem.... =o)
nem lett senki ellen fordulva :D szeretet van meg világbéka ^.^
Fincsi vót! :D :D
Én már azért újra tudnám kezdeni... :P :D
Én meg mindenkit megértek, csak azt nem értem, hogy miért kell egymás ellen fordulni... :D
Pfff, ne is mond... nem birnék lenyelni egy korty pálinkát sem.... :D A szagát már nem érzem, de az íze még itt él a számban! :D
Naaa, békesség és szeretet legyen máán! :)
Teljesen együtt tudok érezni azokkal akik nem tudtak jönni... Az előzőnél én is itt pityeregtem a gép előtt... :D
Amúgy meg nem tudom miért, de néha törpöly szag csapja meg az orrom még most is...misztikus... :D
Hm, na jólvan, most jön az, hogy inkább bölcsen hallgatok, és azt mondom: igazad van. Így mindig könnyebb.
Viszont akinek meg nem inge, az ne vegye magára.
Tudom, hogy nem nekem írtad Ági, de már akkor is jeleztem, hogy nekem sem esett jól, mert k.vára rajtam(rajtunk) kivűl álló okok miatt nem tudtunk menni... gondolhatjátok, hogy ha lett volna választás, oda megyek (megyünk).... mind1... csak amúgy is szar volt itt rohadni, azzal a tudattal, hogy Ti mit csinálhattok éppen....
Az gáz, szerinted, ha kedden este töltöm fel? Mert szerdán ugye dolgozok és szerdától mobilneten leszek, ami ugye nem nagyon örül a feltöltögetésnek... =o)