Igen csak úgy lehet :) Törlés: Képfeltöltő menüpontra rákattintasz és ott a képek jobb felső sarkában van egy X, nah ez a törlés... ^.^
Lehet hogy szörnyen bamba vagyok és kiböki a szememet, de fotót lecserélni hogyan lehet? Törlés és új feltöltése? (mondjuk a törlést sem találtam, de ezen sem lepődtem meg igazán magamat ismerve)
Köszi! jóéjt Neked is! :)
nah közben én sem aludtam el... most készülök rá.... :D jó melót mégegyer... mindenkinek nyugadalmas szííp álmokkal teli jó éjt :) ^.^
Nah már itt vagyok a remek helyen! :S :D
Kóborkutyákat megúsztam, sötét parkokban se támadt rám egy apacs sem, amíg elsétáltam a buszállomásra...szóval eddig minden klafa... :)) Csak rohadtul nincs kedvem itt lenni a dolgozóban....
A béka kérdés még a jövő titka... :D És alig várom, hogy ezzel kapcsolatban megcsináljam a csodálatos fotóötletem... :))
én már aludni fogok akkor szerintem, de jó a tudat h Te itt leszel :D :D jó munkát :D vigyázz a kobór kutyákkal meg a békákkal :D ^.^
Heeheheheh :D Persze, hogy igen! :D :)
Nah indulhatok dógozni, hogy a jóbüdös krva életbe... :D Majd bentről jelentkezek! Persze csak ha igényeltek! :D :D
Nah fent van :)
köszönöm!