Társalgó
428 hozzászólás
2011-12-09 14:07:32 #8236

off: "es az adminok is ellathatnanak tanaccsal "     ???

Ez szerintem inkább minden fotós feladata. Az admin ebben nem érintett jobban, mint mi. Az adminok az oldal működtetésében érdekeltek jobban, azt hiszem. (persze ez is csak egy vélemény)

428 hozzászólás
2011-12-09 14:03:11 #8235

Ami a szappantartóval fotózást illeti, kérem nézzézek meg purciur a.k.a. Czintos Ödön korai munkáit. Szerintem ő sem tudja hány pályázaton nyert kompakt géppel készült képekkel - és azok tudása elmaradt a mostaniaktól... masszívan.

11 hozzászólás
2011-12-09 13:49:30 #8234

Sziasztok! Én is a totál amatőr csapatba tartozom és szívesen elfogadnék tőletek pár kritikát, hogy min kellene javítanom vagy változtatnom. Előre is köszi!

179 hozzászólás
2011-12-09 12:25:01 #8232

koszi agi a valaszod, ezert mondtam h nem ismerem az elozmenyeket es en is meg csak bugdacsolok az oldalon:). csak azt a nehany kepet neztem meg amit feltoltott, de ha segitseget ker en amiben tudok szivesen segitek neki.

1562 hozzászólás
2011-12-09 12:25:01 #8233

Egyet értek Ágival, nem mindenki lehet olyan birkatürelmű mint én, (márpedig néha én is kiakadok.) Ez egy hobbi nekünk, mi szeretetből csináljuk ezt, és amikor valaki segítséget kér, azt a legjobb tudásunk szerint meg is adjuk mindig. Emiatt értem meg teljesen Ági hozzáállását...

Igenis szappantartóval is lehet jó képeket csinálni, mert amíg nem a minőség a mérce, hanem a téma, a kompozíció és a vizuális élmény, addig egy bármilyen gyenge géppel is lehet ütős képeket csinálni.

Az már más tészta, hogy valaki kimegy és az első jeges fát lefotózza teljesen komponálatlanul, láthatóan teljesen nulla ismerettel a saját gépe iránt.. az ilyeneken nem lehet segíteni!

1627 hozzászólás
2011-12-09 12:17:15 #8231

Nyomika, igazad van, viszont én úgy gondolom, hogy ha valaki törekszik, és aktív, akkor el is fog érni valamit. Úgy, hogy csak feldobja ide a képeit, és várja, hogy majd valami történik, úgy semmi nem lesz.

Ha tanulni akar valaki, nem azon fog múlni a tudása, hogy kiengedtük e a képét, vagy sem. Lehet kommentelni, lehet kérdezgetni a többiektől. Nem rögtön az adminokat támadni, mivel semmi közünk ehhez szerintem...

ágivoltam

179 hozzászólás
2011-12-09 12:14:19 #8230

ja, csak meg annyi h en nem akarom osztani az eszet hisz uj vagyok itt es nem ismerem az elozmenyeket, koszi megegyszer:)

179 hozzászólás
2011-12-09 12:10:22 #8229

sziasztok, es szia karlos.reszben igazad van neked is karlos, es reszben az adminoknak is igazuk van. az teny h egy szappan tartoval nem lehet olyan kepet loni amitol a nezelodo hanyat vagja magat, es most jon a de, a tobbi felhasznalo is segithetne neked, es az adminok is ellathatnanak tanaccsal h mit miert csinaltal rosszul, es hol rontottad el.maskepp nem fogsz fejlodni.evek ota foglalkozok fotozassal, legfokepp portrekkal, en is most tanulom a targy fotozas csinnyat binnyat es ra kellett jonnom h sokkal nehezebb mint egy termeszet foto, vagy egy makro, egy szep virag az szep, ha egy jo helyen vagy egy szep termeszet fotot konnyu loni, targy fotot mar nehezebb. de tejunk visza a te problemadra, az a helyzet h nem ismered a geped elegge.eloszor tanulmanyozd a geped, azzal a geppel is lehet szep kepeket csinalni, sot, en ismerek olyan fotost aki epp azert dolgozik szappantartoval h megmutassa h azzal is lehet szep kepet csinalni. nehany alap veto dolgot meg kell tanulni ahoz h fotozgass, tudni kell a helyes kompoziciokat, a harmadolast, eszre kell venni a nem oda illo dolgokat, es ha mar bele komponaltad, ha egy mod van ra, ako ha nem illik oda, ki kell ecsetelni, ismerni kell egy editalo software-t, legalabb az alap veto dolgokat a kepen kijavitani, szin, kontraszt, szaturacio, egy izleses vagas sokat javithat a kepeden.kerj segitseget az adminoktol, indits topikot forumon h segitsenek ha valamivel nem vagy tisztaban, mert nema gyereknek az annyja sem erti a szavat.

1627 hozzászólás
2011-12-09 12:09:29 #8228

Szombaton dolgozol Esel? :(

Én nem reagálok inkább semmit... nem először osztja itt az adminokat, kéremszépen... egy kis tisztelet.

1595 hozzászólás
2011-12-09 11:40:21 #8227

először reflektálni akartam a lentiekre, de ááááá... csak annyi hogy gép minősége nem minden (lásd pl. Pestis néhány régi telefonos képe).... de tényleg mindegy....

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 8 hónapja, 6 napja és 13 órája
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 9 hónapja, 16 napja és 19 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista