Sziasztok, most jutottam internethez.. Megint a balatonon vagyok, mindjárt nézem az engedélyre váró képeket...:)
Szia igen lehet. Katt a feltöltesre es vidd le az egered ki vannak a kepek X-elve, tudsz törölni.
Na remelem jol magyaräztam...
Segítséget kérnék,van-e lehetőség kép törlésére?
:(
Pestis XD
Ági, igen sajnos... 2ig szabad vagyok... hánykor jössz fel?
Látom megvolt a hai adag lázadás megint! :))
A lent írtakat osztom mindenki részéről! Kivéve persze a reklamáló egyént... Amúgy meg ha jól láttam, volt jópár képe engedélyezve, nem értettem mi a gond. Mikor idejöttem az első fotóim nem is voltak engedélyezve, jópár nap telt el mire 1 kikerült, pedig minden nap raktam fel képet. Még szerencse, hogy így volt, mert ha most ránézek, még a sgemet sem törölném ki velük... :D Párat otthagytam emlékeztetőül, hogy mégis látszódjon honnan jöttem és merre tartok... És milyen boldogság volt mikor megláttam az első képet a főlapon... :D
Kérdezgetni kell tényleg, érdeklődni, tanácsokat kérni. Aki akarja, és komolyan gondolja, az meg is teszi. Én pl. már tavasz elején megérdeklődtem, hogy hogyan kell villámot fotózni, hogy ne nyáron bambáskodjak, mikor már akció van... :) Aki meg csak áll azt néz mint a vett malac, az mit vár könyörgöm?!?
Szóval csitu van! :D fszomba már! :D
en is ezt mondtam, fotos kollegak innen, vagy akar az adminok:)
Köszönöm a segítséget.