Én majdnem az ország közepén lakom. Pest 100 km, Szeged 100km,Siófok 120 km,Kecskemét 60 km, Szatmárnémeti az sajnos nagyon messze van,(már kétszer voltam)). Szerveztem már autós találkozót, van némi tapasztalatom (úgy gondolom). Van nagyon kulturált vendégház,elfogadható áron, ahol a nap fáradalmait ki lehet pihenni és persze "LAZÍTANI".
Esel, ezek szerint személyesen szállítalak le a következő talira a szent cél érdekében :)))
(esetleg út közben néha kiengedlek a csomagtartóból egy kis időre... de ne remélj sokat)
Esel: Ésszel az ilyen kijelentésekkel... Tudod Unicum, csak pozitívan! :D
hogy ne volna igény,hát már volt eddig 2 is... nekem meg már nagyon hiányom van fotos taliból mert a másodikon nem tudtam ott lenni... :( ha a harmadik is kimarad az felrakja az ire a pontot és megölöm magam....
na látom igény már van a talira, ez jó ;)
@Agi: ezt meg elolvasni is hosszu volt, nem hogy atelni:D:D
Nem, szegedig kocsival, szegedtől vonattal, aztán visszafelé budapestről vonattal, szegedről autóval, és a határon sokat kellett várni, meg anyáékra is sokat kellett várni, mire átjöttek értem szegedre..... :D
@Agi: gyalog mentel??:D:D
Én múltkor Pestről fél napig utaztam haza.... úgyhogy a két óra az semmi.... :D
Ttomi: Miért érzem úgy, hogy a "lazítani" szónak valami más jelentése van? Talán a piálásról van szó? Á nem hinném...... :)