Ügyes vagy ami a lest illeti,de az ország mely részén lehet "leskelődni" ?
Kedves természet fotós társak aki szeretne madárfotós lesbe megprobálkozni tudásával az jeleze a les megtekinthető www.jimmisphoto.hu
A lest én épitettem és folyamatosan etetés allat áll.
a helyes írásért bocsi.
Köszi,azért igyekszem...de még majd töltök képet fel,és majd meglátjuk mi lesz... :)
Szia Nataline, üdv az oldalon, ahogy nézem a képeid nem lesz itt baj ^.^
Szia Beussy ^.^
Szia Mindenkinek!!! Szep estet!!! Nataline üdv az oldalon!!! :D
Sziasztok! :) Ma regisztráltam az oldalra,és nagyon tetszik ,igaz még bele kell rázódnom,de majd idővel biztos.Remélem hogy majd tanulhatok is tőletek,és szivesen elolvasom az észrevételeiteket...,kommenteket, a fotóimmal kapcsolatban... :) valamint megismerkedhetek fotós emberkékkel :) :)
Jóó!!!!!!!!!! Napközben mi autót vezetünk és ugye mindenki tudja: ZÉRÓ
Ez egy könnyedebb műfaj....... :-)
Nah akkor nem szeretném elmesélni, hogy az első fotós talin a naaaagy találkozás után mennyi idővel került elő a szerb pálinka :D
Az érzésed nem csal. Tapasztalat, nálunk (az autós klubban) a nap vége mindig az,hogy előkerülnek az alkohol tartalmú üvegek és kötetlen beszélgetésbe torkollik az este.............Mélyen szántó és világmegváltó gondolatok hangzanak el. Neha még az autórol is beszélünk. NÉHA.
Sziasztok! Gondolom nincs itt senki csak én lehet ilyen marha h szombaton este itt ülök :D