Társalgó
1595 hozzászólás
2012-03-14 20:40:59 #10059

Soli: majd személyesen erről beszélgetünk, mert ágit valahol megértem, a te kirohanásod annyira nem...

Gaschwald: aki nem érzi ingének...

5 hozzászólás
2012-03-14 20:37:48 #10058

Miért is kéne magamba néznem...? Miért is kéne kinyalnom...? Mit vétettem?

89 hozzászólás
2012-03-14 20:27:44 #10057

Respect! 

Ági odabaszott!

Nem tudok mit mondani! 

Szerkesztőségi ajánlást ennek a kommentnek, és mindenki kinyalhatja aki ettől nem néz magába!

Persze változni semmi sem fog... birka hülye nemzet... a vérünkben van, de ági odabaszott...minden tiszteletem Kisasszony!

solitude off

176 hozzászólás
2012-03-14 20:09:46 #10056

Ági, én sajnálom ezt a döntésedet,azt nem mondom,hogy megértem, mert nem tudom mi áll a háttérben. habár vannak néha nehéz időszakok és az embernek tele lesz a hócipője...... de sosem szabad feladni. úgy gondolom,kivívtál magadnak egy bizonyos fokú tiszteletet ebben a közösségben az őszinteségeddel és nem mindennapi látásmódoddal.  szerintem,nem kis űrt hagysz magad után, de én nem búcsúzok,mert remélem még visszatérsz......ha már elszálltak a sötét felhők és újra ragyog a nap....

89 hozzászólás
2012-03-14 20:09:15 #10055

Respect! 

Ági odabaszott!

Nem tudok mit mondani! 

Szerkesztőségi ajánlást ennek a kommentnek, és mindenki kinyalhatja aki ettől nem néz magába!

Persze változni semmi sem fog... birka hülye nemzet... a vérünkben van, de ági odabaszott...minden tiszteletem Kisasszony!

solitude off

428 hozzászólás
2012-03-14 15:13:36 #10054

hát ööö izé... :)

1455 hozzászólás
2012-03-14 14:58:40 #10053

áhh bazmeeeg :((((((((((

1627 hozzászólás
2012-03-14 13:05:29 #10052
<3 :)!!!!
1595 hozzászólás
2012-03-14 12:59:56 #10051

<3 :( <3

1627 hozzászólás
2012-03-14 12:54:41 #10050
Sziasztok! Előre is bocsi a hosszú szövegért, de az életem nemrég elért egy olyan ponthoz, ahol változásokat követelt sok minden... Úgy érzem le kell zárnom egy korszakot az életből, és ez a korszak az utóbbi egy évre vetíthető vissza. Kb egy éve regisztráltam fel erre az oldalra, teljesen kezdőként, akkor még nagyobb egoval, mint tudással, ami mára szerencsére nagy fordulatot vett. Sok embert ismertem meg ez az egy év alatt, és rengeteget tanultam tőletek, nem csak a fotózás terén!! Sok minden történt, semmit nem bánok, minden kapcsolatból tanultam valamit, és ez formált is rengeteget. Ami a barátokat illeti, itt olyan emberekre leltem, akik talán elkísérnek életem végéig... úgy érzem, hogy valahogy mindig ott lesznek, ha máshogy nem is, a szívemben biztosan. Úgy gondolom, a mai rohanó világban nagyon szerencsés az az ember, aki ilyen barátokra lel, akik a legszarabb napot is fel tudják dobni, és fel is akarják, mert szeretnek, és törődnek veled. Tudom, őrültség, de ez a társaság képes volt arra, amire már csak nagyon kevesek. Komolyabb ismeretség ellenére képesek voltunk bízni a másikban, ami mára már azt hiszem alapot is kapott. Én csak hálás tudok lenni Nektek, és csak köszönni tudok mindent.Ugyan akkor büszke is vagyok Rátok, magunkra, az egész kialakult kis ?csapatra?, és számomra teljes mértékben sikerült bebizonyítatok, hogy igenis lehet még értékes embereket találni ebben a nagy világban. Nem hiába voltak irigyek ránk annyian, kevesek képesek ma erre... Ami a fotózást illeti... tegnap elgondolkodtam azon, hogy abbahagyom az egészet a fenébe, leteszem a gépet, és befejezek mindent. Elegem lett az egész fotózás körüli légkörből, hogy a netes oldalakon mindenki osztja az ?észt?, a fotózás igazi örömével meg csak igazán kevesen törődnek. Nem érzem már magamban a ?jogot?, hogy megmondjam másoknak, miért nem jó a képük, vagy épp miért az. Mindenki csinálja a maga útján, ahogy ő szereti. Én is ezt szeretném, és bár várom a kritikákat, valami olyanra vágyom, ami tényleg igaz....ami nem csak a technikai szabályokra, és a számokra alapul, hanem érzésekre, tényleges hibákra... Na, ezt várom én, talán megkapom, talán nem. Imádtam ezt az oldalt, nagyon sokat köszönhetek neki, és tényleg egyfajta otthon, viszont az utóbbi időben úgy éreztem, már nem térek ide haza olyan örömmel, mint régen. Belefáradtam egy kicsit, nem csak ebbe, de ez is hozzátett. Nem hagyom el az oldalt, itt leszek a háttérben, és besegítek, ahol lehet, viszont le kell zárnom egy korszakot, hogy újat indíthassak... El kellett ezt mondanom srácok, és most már tisztára bőgök is, úgyhogy befejezem. :) Szeretlek titeket, és a talikon majd bandázunk, meg iszunk, meg minden!!!! :))))) <3 Ja, és nem akarok én is az a fajta admin lenni, aki már csak azért jár vissza, hogy a saját képeit engedélyezze, és bár tutira lesz "utódom", azért én is besegítek, amikor csak tudok... (már ha nem fosztanak meg a jogomtól, amiről ma lemondtam. :))
FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 8 hónapja, 3 napja és 22 órája
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 9 hónapja, 14 napja és 4 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista