Miért is kéne magamba néznem...? Miért is kéne kinyalnom...? Mit vétettem?
Respect!
Ági odabaszott!
Nem tudok mit mondani!
Szerkesztőségi ajánlást ennek a kommentnek, és mindenki kinyalhatja aki ettől nem néz magába!
Persze változni semmi sem fog... birka hülye nemzet... a vérünkben van, de ági odabaszott...minden tiszteletem Kisasszony!
solitude off
Ági, én sajnálom ezt a döntésedet,azt nem mondom,hogy megértem, mert nem tudom mi áll a háttérben. habár vannak néha nehéz időszakok és az embernek tele lesz a hócipője...... de sosem szabad feladni. úgy gondolom,kivívtál magadnak egy bizonyos fokú tiszteletet ebben a közösségben az őszinteségeddel és nem mindennapi látásmódoddal. szerintem,nem kis űrt hagysz magad után, de én nem búcsúzok,mert remélem még visszatérsz......ha már elszálltak a sötét felhők és újra ragyog a nap....
Respect!
Ági odabaszott!
Nem tudok mit mondani!
Szerkesztőségi ajánlást ennek a kommentnek, és mindenki kinyalhatja aki ettől nem néz magába!
Persze változni semmi sem fog... birka hülye nemzet... a vérünkben van, de ági odabaszott...minden tiszteletem Kisasszony!
solitude off
hát ööö izé... :)
áhh bazmeeeg :((((((((((
<3 :( <3
Soli: majd személyesen erről beszélgetünk, mert ágit valahol megértem, a te kirohanásod annyira nem...
Gaschwald: aki nem érzi ingének...