Dedi idézeteihez hozzátenném, mielőtt közfelháborodás lenne: mi máshol beszélgetünk mert nagyon jó kis baráti társaság alakult ki, és ha ezekből az idézetekből bárki bármit magára vesz, meg is érdemli :D hozzáteszem én még mindig kezdő suttyónak érzem magam... :))
És a fikás rész hol marad? :D:D:D:D:D:D:D
Facebook-on megy a téma.. szemezgetek :D
ÉN:
"Azt kellene megérteni, ez egy olyan oldal, ami a kezdő suttyóknak szól főleg, mint amilyenek mi is voltunk valaha. Nem lehet mindenkitől egyéni látásmódot meg komoly témákat, súlyos képeket várni..
Nem lelépni kell, hanem megérteni, hogy a baráti társaság az a baráti társaság, lehet, hogy innen indult, de innen már kinőtt, fotózás ügyben és más részről is.
Az oldalt meg elfogadni olyannak, amilyen. Ráadásul szerintem egyre kevesebb a f**znyelegető és egész jó arcok vannak most ...
Ennek pont így kell lennie.. 1000 fotósból legyen 5 vagy 10 jó, nem kell több..
u.i 3: szeretlek, ne üss meg...... :D:D:D:D
u.i. 2: szeretlek :D :D :D
soli: ágátát hagyjuk... ne vedd ennyire komolyan... de tényleg... mindenkinek mást jelent ez az oldal. pontosan tudod, hogy ki mit nyert vele, és pontosan tudod hogy ági mért hozta ezt a döntést... értem hogy szereted ezt az oldalt de a dolgok változnak, mert felhasználok jönnek mennek, lesznek egyesek kevésbé aktívak... egy társaság hangulatát, színvonalát, lelkét a benne lévő egyéniségek adják... ez ilyen... szóval ték it ízi. tényleg béka van.
u.i.: te nem állsz velem szóba? O.o :D
akinek nem inge, ne nyaljon ki semmit...
Én itt kapálózok már mint a fuldokló, de nem számít... nekem ez az oldal a családom... itt nőttem fel, amennyire felnőttem... pár kis dicsőséghullámot átéltem itt már beképzeltség nélkül mondhatom, és nem hiszem hogy a sértődöttségtől lesz valakiből jó amatőr fotós... és nem is attól, hogy telibevakuzza egy 6 éves kisgyerek arcát, majd kikéri magának, ha az ember segítő szándékkal kritizálja...
a Hasznos felhasználók pedig elmennek... hát ez egy ilyen dolg gaschwald ... remélem te leszel a következő terraflex, vagy salchee, vagy digicheky... őszintén remélem! Vagy azt hogy egy nap úgy válsz adminná, mint ági! Nem kéne tán ezen gondolkozni, meg a fotózáson?! ez továbbra sem egy nyomi fészbuk! Rajtunk múlik!
csók mindenkinek!
Na mi van itt? Békésen lemondani se tud az ember? :D
Gaschwald, nem hiszem, hogy te itt bármit is magadra vehetnél. Béke.
Én nem érzem, ellenben Solitude kommentje elég bántó általánosítás...
A suttyót nem degradáló értelemben gondoltam, hanem csak a fotózásban.. ez van :D