Nem tükrös :O ?
Mi ez a tyúk????
dzsaaaaa:D:D:D, de ako homonyjaaak magyaru'???tukornelkuli gep?vagy tukortelen?vagy tukor hianyos gep??:D:D
:D
fuuu Nyomika ezzel a mirrorless-el nekem most nagyon ilyen kultúr-sznob voltál :D :D :D jááááááj fel állt a szőr a hátamon :D :D :D
annyit egy mirrorless gepert nem szabad adni, abbol veszel tukroset, epp lattam a pixinfon egy fuji fine fix s5pro-t, markolattal, akukkal, obival 140-ert, ha jo dinamika tartomanyt akarsz vedd meg, igaz hasznaltan van, keves expoval
a Lumix fz150 nagyon jó gép, de nagylátóban a 25mm lehet hogy korlátok közé szorít (pl hosszú keskeny konyha). Ha a kutyák nagyon fürgék gond lehet, hogy az FZ150-nek van egy kis shutter lag-je (megnyomod a gombot - eltelik egy kis idő - exponál). Kevés fényben a képe már viszonylag alacsony ISO-nál is szemcsés lesz (dSLR-nél jóval nagyobb a tűréshatár), viszont rendkívül jól összerakott masina, én szerettem amíg használtam. dSLR-ben lényegesen drágább kiépíteni egy olyan rendszert, mint amit az FZ150 önmagában tud, de a Pana végállomás, onnan nincs nagyon tovább, míg a tükörreflexes rendszerben rengeteg dolgot változtathatsz, fejleszthetsz.
130e forint basszus! Annak ellenére hogy én szeretem az fz sorozatot mindenképp dslr-t vegyél!
Nikon d3000
canon 1000/1100d
Ennyiért már objektívet is kapsz hozzá!
Annyiért már kapsz egy dslr-t!
Sziasztok az lenne a kérdésem mi a véleményetek, ha kezdőként egy Panasonic lumix fz150-et vennék, vannak kutyáim azokat szeretném fotózni, életképeket szeretem nagyon, konyhabútorozok azokat és ha belejövök nyílván valamit kreatívkodni a géppel:)
Kösztök
nem, az egy tuk, nem tükör:D:D:D, me, mé? aszondod h nem szereted a pipi hust??:D:D, há nem látod h hogy néz rád?most latom utoljára ilyen állapotban, amikor tavozni fog kicsit más lesz az állaga:D:D