Nyomika mindíg Raw-ban fotózom csak egyeltalán nem értek még a képszerkezstéshez sajnos :-/
kuld el a kepet az e-mail cimemre, amugy az ilyeneket elkerulendo jobb ha raw-n fotozol, utolagosan rengetek korrekciot tudsz csinalni raw fotokon
Nyomika tudnál nekem segíteni??? Mivel lehet kiszedni a képen lévő tükrőződést ?? ( a modellem karja piros lett az öv miatt ami rajta volt ) Meg, hogy tudom kijavítani , azt a részt a bőrén amire nagyon oda sütött a nap és kiégett??? Köszönöm :-)))
a studi fotozas cikkben van egy tipp ha a modell becsukja a szemet a vaku villanasara, en is mondok egy tippet, mert nem mindig lehet szamolgatni 3ig es nem mindig adottak a korulmenyek sem, en ugy szoktam csinalni h elovillantom a vakut, beallitom a vorosszem csokkento uzem modot, az olyankor elovillan, ha szembecsukos a modell akkor a szemet az elso villanasra becsukaj, de mire exponalsz akkora nyitva lesz a szeme. ez esemeny fotonal jo, kinti fotoknal/ portreknal, ahol nem megrendezett a kornyezet:)
:D:D:D
hihihiii Nyomika mi ez a profil kép ??? :-DDDD
SZEDD LE, hülye tyúk!!! :DD
hihiih, aa-aa, vas tyuk is talal szeget:P:D:D
Hú Nyomika ez a hozzászolásod nagyon nyomika lett. Hogy jön a gasztronómiai ízlésem, a te profilképedhez, basszus? Egyáltalán hogy a fészkes fenébe jut ilyen eszedbe, hogy egy tyúkarcot raksz ide :)))). Tökre örültem mikor levetted az a pisztolyt és egy férfi arccal helyettesítetted, erre most egy tyúk....legalább kakast akkor! OMG!!
Ja amúgy raw formátumosat küldjem ??? De ha mekérlek csinálsz nekem egy modósítást a fent lévő képemről is mert azon is látszik a kiégés a krján és nagyon nem szép úgy :-((( Köszönöm :-)