bocs, újraküldésre nyomtam :)
sziasztok!
kellene vennem valami olcsóbb telét, találtam egy régi tolózoomos 70-210/f4 es gyöngyszemet, sok jót hallottam róla, nagyon jó állapotban van. szerintetek? azt mondják, szegény ember 70-200/f4-e :)
sziasztok!
kellene vennem valami olcsóbb telét, találtam egy régi tolózoomos 70-210/f4 es gyöngyszemet, sok jót hallottam róla, nagyon jó állapotban van. szerintetek? azt mondják, szegény ember 70-200/f4-e :)
sziasztok!
Szia! Megfelelő minőség, és sztem most karácsony tájékán türelem:). Valószínűleg ünnepelnek az adminok:)
Üdv, egy kérdéssel fordulok felétek, mi kell ahoz, hogy a szerkesztőség elfogadja a feltöltött fotómat és megjelenjen az elfogadott fotók között?
Kellemes ünnepeket mindenkinek, áradjon a szeretet, a bejgli legyen veletek !
Boldog karácsonyt Nektek!
Kelleme ünnepeket kívánok mindenkinek!!!
Hali!
Nekem konkrétan 3 db régi MF-os obim van.Szintén kavicsért vettem,de olyan szép állapotban vannak és olyan jó vele fotózni(képminőségük is szupi),hogy semmi pénzért nem válnék meg tőlük!! De komolyan mondom!!!
Inkább eladnám az egyik AF-es obimat,mint az MF-osokból bármelyiket is...
Mindenképpen vegyél egyet. Nem vesztesz semmit. Sőt......
Üdv.