És mi van akkor ha a kihívottnak rossz hete van és nem jön neki az ihlet 5 napig? :D
A kihívásról tuti, hogy nem lesz e-mail értesítő. Azért mondtam, hogy olyanok iratkozzanak a játékra, akik nyomon tudják követni az oldalt.
A párbajok száma rajtatok múlik... Tehát ez teljesen privátba megy... Én pl felkelek egy nap, és azt mondom, hogy ki akarom hívni Pestist párbajra absztrakt témába, akkor neki 5 nap mulva elő kell, hogy álljon a fotójával. Majd nyitunk egy uj topicot, ahova csak a kihívásokat lehet közölni.... és kategória ügyben is intézkedem :)
Csak olyanok íratkozzanak majd fel, akik tudják, ha kihívottak lesznek, teljesíteni bírják a feladatot.
Jah és persze a legfontosabb, a kihívásról jó lenne egy e-mail értesítő! :D
Én kérdezek, azon ne múljon! :)
Egy héten hány párbaj lesz? Ha mondjuk 5 azt hogy lehet majd nyomon követni? Tehát honnan a legkönyebben elérni azt a felsorolást ahol majd látom hogy ki a kihívó és kihívott??? Hol látom hogy mi lesz a párbaj témája? Mert ha mondjuk egy nap mondjuk csak 2 párbaj lesz, de másnap már 3 akkor azt 5 nap múlva mikor majd visszanézem, azt ne a fórumban kelljen szerintem visszakeresgetni... vagy akkor legyen egy olyan topik ahol csak a párbajozók (neve, témája és határideje) legyenek felsorolva. Csak a könyebb visszakeresés érdekében. Azért is gondolom hogy a külön kategória is jó lenne, látnánk egymás melett a képeket, könyebb a döntés! :)
Ahhann, eddig értem! :D
Azt, hogy lesz e rá külön kategória, még nem tudom... :) Igen, 5 nap a megalkotás... a kihívás napját is bele kell számolni :) A 6. napon a két párbajozó feltölti a képet (amikor ráér, pontos időt nem adunk meg... persze azért jó lenne nem éjfél előtt két percel :D ), és még aznap eldöntjük, kié a jobb fotó.
Csak a fórumba lesz látható egyenlőre... aztán majd alakul ez is, mint a heti téma. A párbajra szánt képeket ugyan úgy meg kell majd jelölni, mint ahogy a heti téma képeit kellene! :D Egy párbajban mindenkinek csak egy fotója vehet részt! :)
Kérdezzetek még... mert nagyon kezdetleges az ötlet!:)
És akkor lesz külön kategória Párbaj címszó alatt??? És 5 nap lesz a megalkotásig utána 6. napon kell feltölteni a képet? És a 6. napon mikor? És a győztes kihirdetése még az nap kiderül? Ez valahova felkerül pl: Főoldalra valahova, vagy csak a fórumban látjuk?
:)
Mindenki kihívhatja a másikat.... idő, és személytől független a dolog. Tehát bárki, bármikor kihívhat pl téged is, ha fel vagy íratkozva... :)
Igy érthető? :) tehát bármikor kezdeményezhetsz párbajt... :)
És mi alapján dől el hogy ki lesz az a két ember? pl hogy ki lesz a kihívó?
Akkor veszít... :D