Igen,azt láttam, hogy lehet változtatni meg ilyesmi. De saját portfólióból kell betenni, mert az jön be ha rányomsz a képfeltöltésre. És akkor ehhez ugye fel kell tölteni rendesen, mint a többi fotót, de akkor azt engedélyezitek ( már ha megfelel a szabályzatnak :D ) és már bukta is van... :)
De nem akarok én az idegeidre menni... :D :D majd lesz valami... :)
Nem egészen olyan ez a párbaj, mint ahogy én kitaláltam. Ha jól értelmezem, akkor most bármikor fel lehet tölteni a képet, sőt változtatni is lehet!? Majd lassan letisztul... :D
Persze, lehet manipulálni is, meg mindent! :D
Hát hogy-hogy nem értetted? Te találtad ki! Nem? :D
Vagy már ezt próbáltátok ki?
Nah a párbajjal kapcsolatban meg, lehet nyugodtan manipulálni, az álom talán igényli is ezt. Remélem egyetértesz! :) És akkor a határidő az Jövőhét hétfő, ha jól gondolkodok... :)
És csak aznap tölthető fel a kép ha jól látom, mert a saját portfólióból kell betölteni, és ha hamarabb feltesszük, akkor lebukunk... :)
Hű de sok a kérdőjel most bennem...nah mindegy...vagy így vagy úgy de boxolunk az a lényeg... :D
Ez nekem is új, az az igazság... :) De igen, a határidő mostmár egy hét lett. Amikor először kellett kipróbálnom a párbaj-t, semmit nem értettem, most se vagyok okosabb, de majdcsak lesz valahogy. :D
Én is remélem, hogy nem sülünk be ezúttal!!! :D
És akkor a a határidők módosúltak? Mert ott már egy hetet ír... Szóval avass be a részletekbe párbajfőnök! :)
Köszönöm, hogy elfogadtad! :) Remélem most nem sülünk be! :D
Láttam ám! :) elfogadom azt hiszem... :)
Ágíííííí, nézz be a párbaj menübe kérlek! :))
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel szeretném kihirdetni a Tutu és Esel között zajlott párbaj eredményét. :)
A győztes kép tehát: Esel- Gyermekkori félelem c. alkotása.
Elnézésedet kérem, hogy csak most hirdettem ki, de zsúfolt hétvégém volt nagyon. :)
SL-re szeretnem letenni a voksomat.
Az én idegeimre nehéz hatni! :D Legalábbis neked biztosan.... :D
Majd minden kiderül hamarosan..... :D HA nem sülünk be! :D