ez nem így van amióta megvan a párbaj menüpont? :)
Újdonság a párbajokban!
- Nem csak új (eddig fel nem töltött) képpel lehet párbajra nevezni! (kivéve, ha a párbaj feladója ezt külön meghatározza)
Ha van egy olyan korábban már feltöltött képetek, amit egy megadott témához megfelelőnek tartotok (pl. portré), akkor csinálhattok egy új párbajt, megadjátok a témát, kiválasztjátok a képeteket, majd az elfogadó fél is választhat a korábbi képei közül, a többiek pedig a párbaj kommentjeiben eldönthetik, hogy melyik fotó tetszik nekik jobban!
Kicsit így több párbajunk futhatna szimultán és így kevésbé stresszes a "nincs képem" érzés.. :)
Hajrá!
Nah akkor majd felrakom nemsokára. Kiváncsi vagyok a véleményekre. Kb. olyan lett mint amire számítottam. Sőt első próbálkozásra egész jó... :))
Bármikor. :)
Óh köszönöm! :)) Visszavágó úgyis kellett! :))
A feltöltés most hogy megy amúgy? 5 nap után, vagy bármikor?
Valaki elfogadta.. :o
Még mindig senki? :(
Kérném az adminpajtásokat, hogy ha délután 6-ig nem fogadja el senki a kihívást, akkor töröljék már a létrehozott párbajom! Én már kész vagyok a képpel, és annyira szeretném felrakni, nem bírok itt heteket várni.... :D
Előre is köszi! :)
Nyugodtan nyúld le:) Még nem állok készen:D
minimum 5 sec-et írtam a párbaj leírásban, de jóóól van lehet 2-3 is... :D
Konkrétan így ez nem volt kihirdetve. Persze így logikus, de nem tudatosult az emberekben. És most emiatt megint lecsúszik a hirdetmény.. :)