igen, arra irtam, hogy aznap már megvolt a 3-ad :)
Két korlát van:
- napi maximum 3 (teljesen mindegy, milyen témához :)
- és heti témára maximum két képpel lehet nevezni egy héten
:)
Esel azt mondta, h akár két képet is feltölthetek ugyanahoz a heti témához csak nem ugyanazon a napon? , vagy lehet az utóbbit arra írta, hogy aznap mikor az 1.őt feltettem akkor az aznap feltölthető max 3 képem már megvolt.
jaah jó oks
Nem értettem félre szerintem :)
Egyszerűen nincs olyan, hogy "válogatás". Mi látunk minden egyes feltöltött képet, és ha az megfelel a szabályzatban meghatározott feltételeknek, akkor engedélyezésre kerül. Mivel a képedet a "heti téma" kategóriába töltötted fel, engedélyezés után automatikusan a heti téma kategória képei között jelenik meg (a főoldalon kívül persze). Sőt, azt a képedet én engedélyeztem, emlékszem rá, nem is ági :)
Mindegy, a "válogatás" szó zavart meg :)
Dedi: eléggé félreértetted, de nem baj, mert ági tudta, h mit írtam, és betette a heti téma képei közé
Köszi szépen, rendes vagy Puszi. :-)
Zsuzsa, nekem nincs meg, és szerintem azoknak sem, akik olvasgatják/használják a fórumot, de hátha...
Csak egy óvatos kérdés, elkerülte a figyelmem, a Három liba hazafelé képet sehol nem tudom elérni,nincs meg senkinek ? vagy csak hülyeséget kértem? Úgy tanul a gyerek, ha kérdez. (és ha válaszolnak ) Köszi. Zsuzsa 7.
Esel azt mondta, h akár két képet is feltölthetek ugyanahoz a heti témához csak nem ugyanazon a napon? , vagy lehet az utóbbit arra írta, hogy aznap mikor az 1.őt feltettem akkor az aznap feltölthető max 3 képem már megvolt.