:D hát gyerekek tőlem mehet... :D De ne számítsatok sok képre... :) Jó téma végülis, érdekes, csak kicsit "nehéz". De az a véleményem, hogy ááááámlegyen! :D
Szia Zoee!
Erre gondolsz? : Az erogén zónák az emberi test olyan területei, amelyek ingerlése azok fokozott érzékenysége miatt szexuális izgalmat vált ki. ...
Erogén zóna mint heti téma? Mit szóltok?:))
Uhh sziasztok! Köszönöm szépen a szavazatokat! Kicsit megint felpörgött az életem,de igyekszem aktív lenni itt is!
Attila sztem a fénybeállítás miatt láthatod picit "torz" hatásunak. Semmiképp nem szerettem volna hogy teljesen meg legyen világítva a modell mert fél árnyékos hatást szerettem volna elérni.
Ja igen a másik,hogy én tegnap hallottam ezt a szegedi balesetet és nagyon örülök,hogy Ági jól van! Puszi és szombaton tali!!!! Igyekszem mindjárt kitalálni a heti témát is:)
A múlt heti "VÖRÖS" c. témánk nyertes képe Zoee: Red River c. fotója!
Gratulálunk, és várjuk az új heti témát! :)
Zoee: Red river
Jaja! :D
Kééééééééssssszz Abba hagytam a mai kommentelgetést :D :D (Azt hiszem Pestis volt a multkor hasonló cipőben..... :D )
Azt nézem hogy totál szar lett a megfogalmazás pedig nem is ittam :D :D Úgy hogy sorry mindenkitől mert álltalában a helyesírással vannak problémáim nem a fogalmazással nincs olyan nagy gond. Lehet hogy lekapcsolt az agyam stand by üzemmódra!!?? :D :D
Az új heti témánk tehát: EROGÉN ZÓNA / ZÓNÁK
Mindenkinek sok szerencsét ;)