Ági: ---
Sziasztok!
Sajnos most én sem tettem fel képet a témában, ennek oka az, hogy bár ötletem több is volt, de a megvalósítás még nem ment vagy ha meg is valósítom nem lesz olyan minőségű, hogy ide való legyen úgy érzem :-( Ez elsősorban a kezdő PS használatból adódik. De talán majd idővel sikerül megvalósítani, és akkor felteszem a már megálmodott képeket is.
Az én szavazatom: Blackswan-Time is up c. képe lenne most. Az ötlet nagyon tetszik, és valahogy nekem olyan álom-szerű hatása van a képnek, úgyhogy a másik ok, amiért erre a fotóra szavazok az a hangulata.
Nemtudom, hogy nekem van e jogom szavazni. Viszont én is elmondhatom, nagyon sajnálom, hogy pont ebben a témába nem tőltöttem fel képet, én aki nagyon szeretem a manipulált fotókat, képeket, és van is még a tarsolyomban. Érdekes téma és bízom benne, hogy valaki még" feldobja ezt a labdát" a közeljövőben.
Az én szavazatom is Ági- ----című képe
Nah és mivel már vasárnap van, megkezdemém a szavazást heti témában is, mint már oly sokszor! :)
Mielőtt leírnám kire-mire szavazok, el kell mondanom, nagyon szégyenlem magam, hogy pont ebben a témában nem neveztem semmiféle képpel... :/ ez bizony borzasztó... De sajnos nem volt túl sok időm, és a párbaj épp elég izgalmat okozott nekem... :)
Szavazatomat pedig Ági - --- című képére adnám. Szép, látványos, hangulatos, és elég szürreális is, mert még arca sincs, amit észrevehettek ha oda figyeltek ahová kell! :D
E heti témánk tehát: ABSZURD ÉS SZÜRREÁLIS
Képeiteket szombat éjfélig várjuk, a leírásban ne felejtsétek feltüntetni: heti téma-abszurd és szürreális!
Sok sikert! :)
Rendben megbeszéltük! :) Én is úgy gondoltam, hogy van valami rokonság a kettő között.... :)
Én úgy gondolom, hogy a két műfaj végülis közel áll egymáshoz, lehet mindkettőt viszonylag szabadon értelmezni. Akkor legyen mindkettő, ilyen még úgy sem volt.
Igen, úgy értettem, hogy mindkettő! :) De ha az úgy nem jó, akkor elég az egyik. Azt akkor döntsétek el Ti, hogy melyikben van több lehetőség! :)
elfejtettem szavazniiii.... wááááááááá
Ági ---