Beleugatolok...szavazatomat leadnám...Rowlend-Levitáció című képére, mert a témától legjobban "elrugaszkodó" képnek érzem! meg mert tényleg gáz már eza tél gyerekek...Le kell menni garázsba...fotózzatok bakker!
Huh, ekkora érdektelenség sem volt még amióta itt vagyok mind képek számában, minden szavazásügyileg... Rowlend Levitációjára tenném a voksom... nekem mondjuk teljesen kiment a fejemből :/ Jó reni hogy szoltál, szerintem így Trefikéjé ez a hét :)
nah jó éjt
ha valaki még jár erre: SZAVAZZATOK van még fél óra...
Sziasztok,
nincs ma szavazás? Vagy esetleg változott a szabály csak lemaradtam róla? De ha van szavazás akkor én szívesen szavazok :-)
Trefike: Underground c. képe tetszett nekem most a legjobban.
Szeretnék megkérni mindenkit arra, hogy a heti témára nevezett képe alá írja oda a leírás rovatba, hogy: "heti téma- a lélek útja"!
Sok kép érkezik a heti témára, és egyszerűen nem tudjuk eldönteni, hogy melyiket szántátok tényleg oda, és melyiket nem, így a nem megjelölt képeket nem fogjuk engedélyezni.
Na hát meg is előzött. :)
Köszönöm szépen! Deadness-nek megírtam az új téma címét. Ő remélhetőleg hamarosan élesíti. :)
Aktuális heti témánk: "A LÉLEK ÚTJA".
Lehet kreatívkodni! :)
Az elmúlt heti "A MAGÁNY" című heti témánk nyertese tehát Rowlend - Egyedül c. képe.
Várjuk tőle az új heti témát!
Grat!
Roli képére szavaznék.
A múlt heti téma nyertes képe tehát: Rowlend- Levitáció c. képe!
Gratulálunk!! : )