Krampusz különdíjjért tőled jöhet :D ahogy elnézem amúgy is azt kellett volna inkább... nagyon mellé lőttem ezzel a heti témával :( :/
bakker most megyek a holland virágföldekre fotózni és nincs tulipán kerettel? :(
:D:D:D
bocsánat, egy kis kiegészítés: egy adott kultúrára jellemző dolog is lehet, tárgy, tevékenyéség... akkármi. tehát summázva a lényeg: valamilyen kultúra akár külföldi, akár magyar, felfedezhető legyen a képen...
Aktuális témánk: "KULTÚRÁK".
Segítség az előző hozzászólásban!
kössszööönöööm mindenkinek :))) első körben arra gondoltam, hogy "tulipán kerettel", de aztán elvetettem... :D
második ötletem: kultúrák
hogy mire gondolok? (90-60-90, szőke nagy me.... de ez most nem ide tartozik)... szóval sokan laknak, Magyarországon vidéken, vagy szomszédos országogban... arra gondoltam mindenki bemutathaná az adott régió szokásait, kultúráját, jellegzetességét ahogy ő látja.(pl. matyó jellegzetességek, balatoni borvidékek, akármi...) DE (és itt jön a fordulat) a nagyobb városokban élnek idegen országokból érkezett emberkék, és az ő kultúrájuk is bemutatható... hát én erre gondoltam. szerintem, elég tág, és kis gondolkodással, és idő belefektetésével jó képek születhetnek minden féje műfajban (porté, pillanat kép, hangulat, tárgy fotó, építészet... szerintem ebbe sok minden belefér... :)) ha nem tetszik jelezzétek és du. 4ig kitalálok valami mást.
(u.i.: nem arra gondolnék, hogy szimplán lefényképezünk egy tokait, vagy nagymama himzett terítőjét :)))
esel
A "MESE" c. múlt heti témánk nyertese tehát: Esel - ...snow white... c. képe!
Várjuk az új heti témát!
Esel Snow white c. képére szavaznék.
Sziasztok!
Esel snow white c. képére szavazok én is.
Köszönöm srácok:)))
ági - Zsiráfoscukiképe
ne haragudjatok a téma miatt :(