Krampusz korcsolyás képére szeretnék szavni..
Svenk, a derék katona :) gépet ragadok és keresek egy csigát ;)
Nem, nem akarok belőle ügyet csinálni, meglátjuk, kell ilyen is!
Ha jó lesz, annak örülünk, ha nem, hát volt már ilyen. :)
Látom kicsit megkavartam a dolgokat, Sajnálom nem akartam nem láttam nehezebbnek mint a derítőlapos porté témát azért is gondoltam egy kicsit "szakmaibb" dologra. Kisérleteztem mostanság kocsikkal ezzel a technikával és szó mi szó 40 képből 2 db sikerült elfogadhatóra nekem is. Deadness nem haragszom meg ha másik heti témát választotok én sem gondoltam jól át ezt a dolgot, sajnos semmi frappáns nem jut most az eszembe. Sorry :(
Ha kicsivel előbb jött volna a téma akkor a Hungaroringen menetelő verdákat lehetett volna fotózgatni (így is lehetett, de így lett volna célja/tétje is), akkor biztosan több és érdekesebb képek lettek volna mint így hasonló helyzetben. :)) Én nem vagyo ka téma ellenére, de ebből kimaradok valószínűleg, bár kitudja mit hoz az élet. :)
Jó, téma lezárva, a heti téma: SVENKELÉS
A svenkeléshez elég egy bringázó ember is, szerintem nem a téma nehézsége a gond, nyár van, mindenki üdül valahol.
Micur, valóban érdekes téma, de úgy érzem ebbe most bele kell avatkoznom.
Nem akarom elvenni tőled a lehetőséget, azt szeretném kérni, hogy találj ki valami sokkal egyszerűbb, egyértelműbb témát, mert az utóbbi heti témák siralmasak voltak, még a nyári hűsítő témára is 2 kép érkezett + 2 a határidő után...
A svenkelésre alkalom, helyszín, a technika ismerete, és nagyon sok gyakorlás kell, nagyon sokan nem tudják azt sem, hogy kell, sajnos majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy nagyon kevés kép jönne, akik neveznének, azok pedig eddig is töltöttek fel svenkes képeket.
Az oldal aktivitásának fenntartása miatt kérlek, remélem nem haragszol meg.
Ha ragaszkodsz hozzá, én kiírom a főoldalra is, én nem vagyok ellene, de érzem, hogy ez egy gyenge felhozatalú heti téma lenne.
Ha valaki olvassa esetleg ezeket a sorokat, és szeretné, hogy maradjon a svenk, az jelezze és akkor délután még tanakodunk rajta.
köszi!
Nagyon szépen köszönöm a szavazatokat! :)
Heti téma legyen mondjuk a "Svenkelés".
Igaz itt a lehetőségek és a képtémák is korlátozottak de érdekes részének tartom a fotózásnak. Remélem jó lesz heti témának. :)
Gaschwald Lovas fotójára szavazok.