Társalgó
1562 hozzászólás
2011-05-31 10:06:34 #766

Az esküvői fotózásnál stresszesebb fotós meló nincs. Én szóltam :D

Egyrészt ott minden csak egyszer történik meg, és ha nem vagy ott, akkor ha a pár érzékenyebb erre, akkor véged. :) Ha nem annyira figyelnek oda, és nem vagy ott mindenhol, mindig, ahol kell, akkor szimplán érdektelen képeid lesznek.

Magamból kiindulva, ha az én esküvői fotósom nem ott lenne, ahol én akarom, és amikor én akarom, és nem csinálna jó fotókat, akkor biztos, hogy nem kapna pénzt, vagy valami... szóval az, hogy pár részeg beszólogat, az csak a legalja, az semmi :)

Szerintem nem kicsit alulértékelik sokan az esküvői fotózást (technikai szempontokból, felkészültségből), pedig itt van a legtöbb elvárás, és itt tényleg profinak kell lenni. Porténál, portfóliózásnál, sőt még divatfotózásnál is el-el mennek az apró hibák (sokan azt mondják, szándékosan olyan, amilyen :), de esküvőnél már nem annyira.

Magyarországon kb. 2 vagy 3 olyan esküvői fotóst tudnék mondani, akit megbíznék a saját esküvőm fotózásával, úgyhogy fel kell kötni a szoknyát Zoé.. :)

438 hozzászólás
2011-05-30 23:28:32 #765

:) Köszönöm szépen Ági!

Majd remélem személyesen tudunk beszélni erről a férfi, női témáról:) Lesz miről beszélgetnünk ;)

pusza

Zoee

1627 hozzászólás
2011-05-30 00:05:15 #760

Zoee!!! Én csak egy dolgot szeretnék neked mondani: Nem azt kell nézni, hogy mit mondanak, hanem, hogy KI mondja...!! Ennyi :)

Amúgy meg, ismerjük ezt a mesét, hogy ha az ilyeneknek beadod a derekad, és hallgatod a hülye szövegeiket, akkor semmi gond... Viszont ha felállsz, és nem mutatsz különösebb érdeklődést a dolog iránt, akkor rögtön lemondanak mindennek... Ez is csak az ő kicsinyességükre vall! Kevés férfi tudja már úgy igazán megbecsülni manapság a nőket, és sajnos azt kell mondanom, hogy ez a nők hibája... De ez egy hosszú téma lenne, ráadásul nem is ide való...

Lényeg, hogy bátran bevállaltál egy esküvőt, gratulálok hozzá! :)

438 hozzászólás
2011-05-29 15:04:14 #755

Köszönöm a biztató szavakat:) Pestis, ezért járok kungfura:D Ezt a szép számot küldöm nektek sok szeretettel! :)

http://www.youtube.com/watch?v=CWIP0t4nu0Q

Pusz

Zoee

1455 hozzászólás
2011-05-29 14:07:35 #753

Marcsaa-nak teljesen igaza van, sajnos ilyen a világ. Sajnálom, hogy örömödet elrontották, de ne adj a szavukra és tettükre, sok paraszt él a Föld nevű bolygón.

Inkább halgass az "angyal"-ra, szerintem is többre vagy hivatott, sokkal többre! Saját kiállítás, galéria, és hasonló dolgok... :)

Még mit is mondhatnék erről az egészről...a szépségnek ára van... :) Amit azzal kell megfizetned, hogy elviseled a tuskókat néha-néha, de akár le is rúghatod őket... :D

Fel a fejjel!

Üdv!

94 hozzászólás
2011-05-29 13:56:47 #752

Zoee...hadd mondjam neked, hogy az élet nagyon sok területén fellelhető ez a fajta hozzáállás az emberek részéről. Szándékosan nem mondok férfiakat, mert ez inkább ember függő, gondolkodás függő. Hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy képes légy "nem meghallani" a beszólásokat, illetve gyorsan átsiklani felettük. Nekem sokszor még a mai napig sem megy, de ha ember "vegyes" közegben kénytelen sokszor megfordulni, akkor muszáj picit megkeményedni. Azoknak a szavára adj igazán, akik ismerik az alkotásaidat, a tevékenységedet. Azoknak még a negatív kritikája is jól fog érinteni. Kénytelen vagy szelektálni az emberek között.

Szerintem. :)

438 hozzászólás
2011-05-29 13:24:46 #751

Sziasztok! Tegnap megtörtént az első önálló esküvői fotózásom.  Előtte elvállaltam egy gyereknapi fotózást, és onnan kellett átrohannom. Épp hogy odaértem. Huu kemény volt.:)

Nagyon sokat tanultam belőle, és igen tanulságos volt. Kicsit el vagyok keseredve.. Vegyes érzelmeim vannak. Úgy érzem hogy nőként sokkal többet kell produkálnom mint egy férfinak. Ráadásul egy fiatal lánynak egyedül nem javallott elmenni egy esküvőre fotózni ahol már jópár ital után a férfiak levetkőzik a korlátaikat, te pedig maradj udvarias... Nehéz. Egy rövid beszélgetés után felálltam az asztaltól, és hátam mögött elhangzott egy ilyen mondat: "Nem tudom mit képzel magáról, azt hiszi hogy fotós Ő már valaki. K..pja be." 

Pedig  kedves voltam, és nem voltam bunkó csak épp én nem táncolni mentem oda hanem dolgozni. Szóval kicsit elkeseredtem és egy picit csalódtam,de nyilvánvalóan ami nem öl meg az erősít.

Viszont volt valaki aki olyan dolgokat mondott nekem,ami rendkívül jól esett. "Neked nem itt van a helyed, te ennél sokkal tehetségesebb vagy, Te egy igazi művésznő vagy, és ne add magad könnyen" Lehet,hogy egy angyal volt?:)

Gondoltam megosztom veletek ezt az élményt. 

További szép napot kívánok! :)

Zoee

438 hozzászólás
2011-05-29 13:23:09 #750

Sziasztok! Tegnap megtörtént az első önálló esküvői fotózásom.  Előtte elvállaltam egy gyereknapi fotózást, és onnan kellett átrohannom. Épp hogy odaértem. Huu kemény volt.:)

Nagyon sokat tanultam belőle, és igen tanulságos volt. Kicsit el vagyok keseredve.. Vegyes érzelmeim vannak. Úgy érzem hogy nőként sokkal többet kell produkálnom mint egy férfinak. Ráadásul egy fiatal lánynak egyedül nem javallott elmenni egy esküvőre fotózni ahol már jópár ital után a férfiak levetkőzik a korlátaikat, te pedig maradj udvarias... Nehéz. Egy rövid beszélgetés után felálltam az asztaltól, és hátam mögött elhangzott egy ilyen mondat: "Nem tudom mit képzel magáról, azt hiszi hogy fotós Ő már valaki. K..pja be." 

Pedig  kedves voltam, és nem voltam bunkó csak épp én nem táncolni mentem oda hanem dolgozni. Szóval kicsit elkeseredtem és egy picit csalódtam,de nyilvánvalóan ami nem öl meg az erősít.

Viszont volt valaki aki olyan dolgokat mondott nekem,ami rendkívül jól esett. "Neked nem itt van a helyed, te ennél sokkal tehetségesebb vagy, Te egy igazi művésznő vagy, és ne add magad könnyen" Lehet,hogy egy angyal volt?:)

Gondoltam megosztom veletek ezt az élményt. 

További szép napot kívánok! :)

Zoee

12 hozzászólás
2011-05-29 05:48:42 #746

Köszi Pestis!

1455 hozzászólás
2011-05-28 23:12:18 #744

Hello!

Ha nem régen töltötted fel, akkor még nem nézték át az adminok azt tudom. Miután látod, hogy újabb képek jelennek meg a főlapon, és a tiéd nincs közte, akkor pedig nem fogadták el.

Üdv

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 8 hónapja, 13 órája
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 9 hónapja, 10 napja és 19 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista