Rendben, köszönöm nektek az információt :)
Szia Kris86, ahogy Pestis is mondja, a nap számottevő részében lehet számítani a jelenlétünkre. Viszont, egyrészt mivel új vagy, másrészt, hogy a későbbiek folyamán ne legyenek hiányosak az ismereteid az elbírálással kapcsolatban, kérlek olvasd el a szabályzatunkat:
http://fotozok.hu/index.php?lap=szabalyzat.html
Érezd jól magad nálunk, az első feltöltött képeid már engedélyezve vannak.
Ne felejts kommentelni, mert az arányod meg kell, hogy legyen ahhoz, hogy képeket tölthess fel! :)
szia!
Attól függ, mikor járnak erre adminok, de megnyugtatlak, szinte mindig van itt legalább 1! :) Ahogy látom a képeid már ki is kerültek most is! :))
Üdv az oldalon!
Sziasztok!
Még új vagyok itt, de eddig nagyon tetszik ez az oldal. Sok idő amig elfogadják a fotóimat, és kirakják a nyitólapra?
Köszi Deadness!
Egy alap webdisegner-es OKJ-s képzést elvégeztem, de annak már 4 éve és mivel nem ebben a szakmában helyezkedtem el, teljesen elfelejtettem hogyan is kell. Macromedia Dreamweaver-rel és Flash Mx-el dolgozgattunk, de már azt sem tudom hogy néz ki a kezelő felület... :D A könyvek meg vannak, meg a DVD is a programokkal, majd lehet neki ugrok... :D
Sziasztok!
Még új vagyok itt, de eddig nagyon tetszik ez az oldal. Sok idő amig elfogadják a fotóimat, és kirakják a nyitólapra?
Köszi Katka! :)
Szerencsém van, lévén, hogy hivatásomat tekintve informatikus vagyok (de szerencsére nem úgy nézek ki, mint egy kocka :P), így sikerült egy nagyon-nagyon-nagyon egyszerű weboldalt felépíteni. Ami azt illeti, lényegében csak képekből áll, én ebben vagyok jó, évek óta grafikusként dolgozom, így nem volt probléma megcsinálni a dizájn elemeket sem (ami lássuk be, szintén elég minimál, de nekem ez kell).
Láttam, hogy tumblr-en is elkezdtél követni, én is mindjárt nyomok egy follow-t :)
No még mindig itt vagyok tatán, és ebben a pár napban egy pár obit kipróbáltam. Nagyon jó meg kell hagyni.!:) Az idő sajnos sz....r ezért kerestem egy hotelt ahol van internet.:P Na majd még leszek. Pussz all!
Szia Deadness!
Nagyon jó a weboldalad megnéztem. Nekem is tetszik, hogy frissítésre mindig új kép jelenik meg a weboldalon... :D
Én is gondolkodtam weboldalon, de nem vagyok egy nagy webdesigner... :(
Sziasztok! Be kell vallanom valamit! 2 napig nem volt áram és majd meg haltam, hogy nem tudtam mi a helyzet az oldalon! :D De látom nagyon sok jó képpel gyarapodott az oldal és új taggal is. Sajnos én már a heti témára nem tudok nevezni! :(