Köszönöm a segítséget:)
Nem adom fel mert a fotózás nekem fontos.
Semmi sem megy simán azonnal de rajtaleszek az ügyön és előbb utóbb én is tudok maradandót alkotni:)
Szia Karlos08!
Bár én nem vagyok szerkesztő, de sejtem mi lehet a gond... :)
Amely képeid nem lesznek publikusak, azaz nem kerül ki a főoldalra, azok nem felelnek meg a szabályzatnak. Próbálj egyedi ötletekkel, érdekes témájú képeket készíteni, és garantált, hogy engedélyezésre fognak kerülni. Ne add fel! Az első fotóimból nagyon sok nem került ki az enyémek közül sem, pedig azt hittem, hogy hű de brutál jót csináltam...most meg ránézek és hányva sírok... :D
Kitartás! :)
Üdv
Kedves szerkesztők.
Elnézést hogy zaklatlak titeket de van gondom sajnos.
Töltök fel fényképeket de nem lesznek publikusak pedig azért rakom fel ide hogy más is láthassa:)
Havalamit nem jól csinálok és azért kérnék segítséget hogy mire figyeljek oda előre is köszönöm:)
Schultz Róbert
Köszi a válaszokat.:) Vasárnap megyek hajóra fotózni majd még körbekérdezek mi a helyzet :)
Nekem egy ismerösöm dolgozott hajón, aki szögről végről rokonom...neki nagyon bejött az az élet...
Nagyon jól lehet keresni vele, de bizony a meló tényleg elég kemény és tényleg nagyon szigórúan vesznek ott mindent. Ő könyvet is írt róla! :)
Szia Zoee! Én magam nem voltam, de van jó pár ismerősöm akik igen. Többnyire pozitív tapasztalatokkal tértek haza, azt mondják, hogy ha valakinek lehetősége van, akkor ne hagyja ki. Csodálatos tájakat lehet látni,bár nem sok idejük van bóklászni a városokban, ahol kikötnek, mert dolgoznak akkor is. Sokat kell dolgozni, de legalább megfizetik és tisztelik, megbecsülik a munkádat. Komoly szankciók vannak,például ha elkésel a munkából, akkor x összeget levonnak a béredből, ha még egyszer elkésel, akkor a fizetésed majdnem felét levonják, harmadjára kirúgnak. Viszont nagyon hamar lehet felfelé mozogni a ranglétrán. Egy ideig én is szemeztem ezekkel a luxushajókkal, de egyrészt nem vagyok elég merész ahhoz, hogy nekiinduljak a nagyvilágnak, másrészt egészen máshogy alakult az életem. Ha arról lenne szó,akkor mi is bevállalnánk egy ilyen melót!
Bár nem saját tapasztalatok, de remélem tudtam egy kicsit segíteni. =o)
Sziasztok! Nem fotózással kapcsolatos amit most kérdezek, fontos kérdés. Csak érdeklődnék,hogy volt-e már valaki hajón dolgozni és ha igen akkor milyen tapasztalatai voltak? Köszi szépen:)
Sziasztok! Most vettem észre a Facebookon, hogy az enyém lett a tegnapi nap legjobb fotója... :-) Köszönöm!!! :-)
Óóóó de kedves vagy mindig is tudtam :)
Karlos08!
A 7 eddig feltöltött képed közül az utolsó kettő nincs engedélyezve a főoldali megjelenésre, a naplementés az azért, mert nagyon sablonos téma, bármennyire is szépek a színei (mert azok, ez kétségtelen). A naplementés képek minden fotós közösségben/oldalon nagyon kritikus téma, abból tényleg csak a nagyon egyedieknek van értéke.
A repülős képed megér egy próbát, engedélyeztem.
Pestis: köszönjük a segítséged! :)